Sebastian BALA.ro

Ultimile 10 Principii financiare

Ultimile 10 Principii financiare 

Salut, aici Sebastian! Ți-am pregătit un material cu ultimile 10 principii financiare dintr-o serie de 100 principii, pe care consider că aplicate în timp, îți vor transforma destinul financiar.

”Descopar principii care funcționează și le aplic. Învăț întotdeauna principii noi care funcționează cu ceea ce știu deja pentru a-mi îmbunătății viața și lumea în care trăiesc. Pe măsură ce principiile mi se arată, le rețin bucuros, le folosesc și le împărtășesc cu alții. Principiile reprezintă fără îndoială cea mai rapidă modalitate prin care pot realiza ceea ce îmi doresc.” 

De ce principii? Ele funtioneaza în contexte diferite și sunt aplicabile pentru diferite persoane. Sunt ușor de luat la pachet și înțelegem profunzimea lucrurilor și nu tratam la nivel superficial gestionarea banilor sau bogăția.

„Nu lăsa viitorul tău financiar în mâinile altor oameni.”

Principiul.90  „Milionarul stabilește clar ce vrea înainte de orice achiziție sau investiție de bani sau resurse.”

Principiul.91 „Milionarul folosește constragerile să-l inspire. Nu folosi banii din contul de economii sau investiții pentru cheltuieli curente.”

Principiul.92  „Evitarea banilor este tot o psihoză, precum și atașamentul exagerat față de ei. Banii sunt buni dacă sunt folosiți bine, iubirea față de bani este un păcat.”

Principiul.93 „Milionarul este un SUVERAN în lumină. Nu există nici-o persoană cu comportament de victimă care să fie cu adevarăt bogată.”

Principiul.94 „Milionarul foloseste luxul ca pe un standard de excelență. Obiectele de lux ar trebui să fie o răsplată pentru o investiție sau pentru dezvoltarea unor active reale.”

Principiul.95 „În utilizarea banilor există mereu o oportunitate. Milionarul iși folosește banii în mod creativ și cu un randament ridicat.”

Principiul.96 „Principalul motiv pentru care cei mai mulți oameni devin bogați este că știu cât de bogați vor să devină.”

Principiul.97 „Modalitățile principale pentru care devi Milionar sunt să știi cât de bogat vrei să fii și cum să-ți obții averea cu integritate.”

Principiul.98 „Milionarul cumpară active și investește, oamenii de mijloc știu cum să cumpere pasive, oamenii săraci cheltuie pe orice.” 

Principiul.99 „Milionarul este hotărât în a deveni milionar și își asumă această decizie. Oamenii săraci ar vrea să fie milionari, însă nu iau niciodată decizia cu adevărat.”

Principiul.100 „Banii nu vor face decât să accelereze caracterul pe care îl avem. Dacă credem că suntem merituoși să avem și iubire și bani, avem parte de ambele. Banii nu exclud iubirea, cum iubirea nu exclude banii.”

2 hint-uri despre bani

„Banilor le plac organizarea.”

„Când ai claritatea în mintea ta, obții mai repede ceea ce vrei.”

Trimite un email cu mesajul „VREAU EXERCIȚII BANI” și vei putea intra în posesia a 3 Exerciții fundamentale despre banii din viața ta. Exercițiile sunt despre „Covingeri legate de bani, Claritate în ceea ce faci pentru bani și Test Personalitate Financiară.”

Daca ti-a placut, Te rog sa dai SHARE la acest articol astfel incat sa inspiram cat mai multi oameni. La cat mai multi bani > Sebastian BALA

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *