fbpx

SMARTAgenda

Ce este SMARTAgenda

“Un instrument de management personal testat pe mine căt și cu clienții de training și are ca scop obținerea echilibrului între viața personală și profesională, dezvoltarea performanței personale, obținerea clarității și creșterea energiei. SMARTAgenda face mix între fluxul de evenimente și fermitatea metodelor de organizare, în funcție de ceea ce este important pentru fiecare.”

Sebastian BALA, Fondator

Ce beneficii ai cu SMARTAgenda?

 • Evaluezi situația prezentă și identifici zonele unde si de îmbunătățit.
 • Ai o imagine clară a ceea ce vrei să obții în viaţă.
 • Dobândești echilibrul între viaţa personală şi profesională.
 • Obții claritate în direcția obiectivelor tale.
 • Ai un model prin care iți crești energie personală.
 • Îti creezi o strategie personala de a obtine maximum de rezultate cu efort minim.
 • Ai priorități clare și un plan de urmat în organizarea vieții tale.
 • Te focusezi pe activități valoroase fară a mai avea sentimentul că iți irosești timpul și viața.

Ce conține SMARTAgenda?

 • 1. Introducere - cum să folosești SMARTAgenda.
 • 2. 6 planșe din care să te inspiri.
 • 3. Planșa de evaluare cu ariile vieții.
 • 4. Planșa Obiective anuale.
 • 5. Planșa cu obiective lunare.
 • 6. Model de instalare a obiceiurilor personale.
 • 7. Recomandari de obiceiuri 24 + 4.
 • 8. Planșa cu activitățile zilei.
 • 9. Model de evaluarea a obiectivelor lunare.
 • 10. Model de organizare a banilor personali.

Cui se adreseaza programul?

Antreprenorilor , Liber profesioniștilor, Managerilor de companii  și in general celor care care vor să aibă claritate, energie și echilibru între viața personală și profesională. Acest training se adreseaza celor care vor mai mult de la ei insăși și de la viața, se adresează celor care vor să fie mai productivi si responsabili de succesul lor.

GARANTIE x3

BANII INAPOI în 30 ZILE

La comenzi online SMARTAgenda este însoțită cu Garanția de 30 zile.

Comanzi SMARTAgenda și dacă nu-ți place ce conține îl poți returna iar banii îi primești înapoi 100% FĂRĂ OBLIGATII.

GARANȚIE DE CONFORMITATE

Produsul are Garanție de conformitate de 6 luni. Comandă produsul SMARTAgenda și dacă următoarele 6 luni în care ai aplicat informațiile nu ai o îmbunătățire semnificativă, îți poți cere banii inapoi pe produs chiar daca l-ai completat între timp.

*Produs conform standardului international*

GARANȚIE DE BUNE PRACTICI

Asigurăm clienților noștri cele mai bune rezultatele cu cel mai mic efort in disconfort!

Din experiența știm deja că disciplina este inconfortabilă, din acest motiv am construit programul astfel încăt să folosim resursele în cel mai optim mod posibil. 

În cazul în care sistemul aplicat are un grad de disconfort prea mare pentru tine poți renunța la acest model de organizare.

Pentru a participa la acest training, trimite un mesaj “Vreau SMARTAgenda”

și te contactăm cu detaliile de organizare.

Pînă la urma disciplina și organizarea, necesare obținerii succesului nu sunt confortabile.
Tu ești dispus să plătești prețul SUCCESULUI?

TESTIMONIALE

_
Cosman Alina
Director General Salon Star
Organizarea în sine și mă ajută să identific cauzele și efectele problemelor zilnice. Totul este aplicabil, fara indoială. Eu am aplicat 75 % … pe măsura capacitatilor intelectuale și timpului …Mi-am dezvoltat modul de a găndi, de a mă exprima, de a acționa mai decisiv + ATITUDINEA. Asta m-a ajutat și sper sa aibă și alții sanșa de a se dezvolta.

“Dacă la prima oră nu ți-ai facut agenda zilei și nu ți-ai organizat ziua, te-ai trezit degeaba.”

Andreea Babaioana
Antreprenor, HairStylist, Trainer
Pentru mine productivitate, energie, claritate și echilibru înseamna SUCCES. Am învățat că toate acestea le pot dobindi dacă am disciplina și căt este de important să am un plan dacă vreau să îmi ating obiective mărețe. Acum lucrez pe planșe bine structurate și sunt motivată în fiecare zi să îmi stabilesc obiective și obiceiuri. Pentru că ceea ce fac azi pot deveni peste un an. Acest program mă ajută să fiu în controlul vieții mele și cred că toți oamenii adevărați care vor să obțină succesul au nevoie să înceapă cu Smart Agenda.
Felicia BOTEANU
Trainer, Participant MasterMind Obiective 2017
Ce ti-a placut cel mai mult la acest grup :

Ca a fost la inceput de an si m-a ajutat sa-mi cosolidez lista de obiective si sa ma tin de ele . Formatul: la prima ora dimineata, un facilitator care urmarea o structura si ne ghida, colegii care erau diferiti, fiecare cu felul lui de a fi, mi-au fost de mare ajutor. Structura celor 10 intalniri: de la prezentarea celor 8 arii importante, la stabilirea obiectivelor pentru fiecare, concentrarea pe obiective importante, verificarea importantei, etapizarea lor, resurse, blocaje, importanta constientizarii energiei/starii si gasirea iesirii, pana la evaluare. Faptul ca exersam de fiecare data partea de energizare si mai ales recunostinta, Faptul ca primeam intrebari pt a-mi clarifica blocajele, Faptul ca atat tu cat si colegii suport mi-ati fost de ajutor prin exemple, argumente, informatii relevante, experiente proprii. Voi aplica in continuare recunostinta, odihna, exercitii de meditatie(concentrarea pe respiratie), planificare obiective – an, luna, agenda zilei – cat mai des, utilizarea resurselor , identificarea blocajelor si a deblocajelor Merita sa participe pentru ca e un context in care intalneste oameni faini preocupati de dezvoltarea lor, isi clarifica obiectivele, isi face un plan concret pentru indeplinirea lor, isi da seama care sunt blocajele, impreuna cu echipa suport gaseste resurse, e un context de inevitabilitate pentru continuarea obiectivului, exerseaza recunostinta. Acestea sunt doar cateva din lucrurile pe care le am acum in minte. Multumesc si sunt recunoscatoare pentru faptul ca ai contribuit si contribui la varianta cea mai buna a eului meu actual.

Alexandra Ciciovean
Antreprenoare, Munchen 2019

T: Ce ti-a placut in colaborarea noastra?

C: Este genial tot programul. Stabilirea de priorități si obiective mi-a placut foarte mult. La fel si evaluare a pe roata vietii.

T: Ce nu ti-a placut in acest program?

C: Nu pot spune ca exista ceva ce nu mi-a placut.A fost extraordinar.Momentul mai dificil a fost când am avut anumite conștientizari mai putin plăcute pentru mine.Si pentru acest lucru iti multumesc🙏căci doar observandu-le pot sa le elimin.

T: Ce ai face diferit, ce ai recomanda sa facem mai bine?

C: Nu as schimba absolut nimic.

T: Care sunt 3 ideii pe care le-ai luat si vrei sa le pui in practica?

C: Una dintre ideile care le voi pune în practică, este evaluarea proprie. Daca nu stiu unde ma aflu, nu stiu nici unde ma îndrept. Cea de-a 2-a idee este de introducere lunar a 2 obiceiuri noi in rutina mea zilnică. Iar a 3-a idee pe care o am mereu în minte si am inceput sa o aplic este disciplina.

T: Daca ai recomanda la cineva serviciile noastre care ar fi 3 motive pentru care ar merita sa apeleze la noi?

C: Obținerea de claritate în legătură cu obiectivele, planurile, obiceiurile,etc.

Obținerea unui echilibru

Si nu in ultimul rand ,,resetarea” noastră ca persoane, dar resetare într-un mod profi.

Cu siguranta,la toată lumea voi recomanda. Un program atat de superb este de recomandat tuturor.

Laura Carmen Ghinea
Freelancer, Participant MasterMind Obiective 2017
Mi-a placut la aceasta experienta faptul ca am invatat lucruri noi, mi-am clarificat si setat obiectivul si l-am dus la bun sfarsit cu brio si ca am cunoscut niste oameni minunati. Nu mi-a placut cu era doar o data la doua saptamani. As face ceva diferit sa pun cate o ora in fiecare saptamana, in loc de doua la doua saptamani, astfel oamenii ar fi mai focusati pe obiectivul lor si nu ar mai uita sau intarzia. Am invatat cum sa ma focalizez asupra unui obiectiv pana il duc la implinire, am invatat sa setez un obiectiv, sa prioritizez lucrurile importante si sa deleg ce nu este urgent, am ajuns la concluzii interesante si am avut revelatii despre mine si ce conteaza cu adevarat in viata. Am aplicat Smart agenda si setarile pe zi, luna, an. Am invatat sa aplic cod IAR , am luat cu mine multe invataturi importante si am facut schimb de experienta cu oameni foarte diferiti ca si personalitate. Aceasta experienta merita traita fiindca te ajuta sa constientizezi faptul ca setarea obiectivelor iti cladeste viata ta , te ajuta sa capeti claritate in ceea ce doresti cu adevarat, te ajuta sa-ti gasesti “ce-ul” si “de ce-ul” tau personal, te ajuta sa-ti organizezi si prioritizezi de la cele mai mici sarcini pana la proiecte importante, eviti sa mai pierzi timp pretios, ai revelatii importante, cunosti oameni noi si interesati de aceleasi subiecte ca tine si cel mai important primesti ajutor de specialitate de la cineva acreditat in domeniul dezvoltarii personale. Va multumesc frumos!
Alex Jurca
Antreprenor Pizza Moment, Munchen, Germania 2019

T: Ce ti-a placut din colaborarea noastra?

A: Sebastian Bala, conștientizarlile aduse, implementarea noilor obiceiuri, cel mai simplu și corect mod de a-ți seta obiective.

T: Ce nu ti-a placut la acesta colaborare?

A: Unele conștientizării mi-au fost inconfortabile, dar doar așa putem evolua.

T: Ce ai face diferit, ce ai recomanda sa facem mai bine?

A: Nu as schimba nimic.

T: Care sunt 3 ideii pe care le-ai luat si vrei sa le pui in practica?

A: Setarea obiectivelor, prioritățile, planificarea. Acestea sunt doar 3 ideii, care ma îndreaptă spre cea mai buna versiune a mea.

T: Daca ai recomanda la cineva serviciile noastre care ar fi 3 motive pentru care ar merita sa apeleze la noi?

A: Cu toată încrederea, este cea mai buna decizi pe care am luat-o pentru mine. Planificare, claritate, simplitate.

Alexandra BIRCA
Speaker, Trainer and Master Coach la Alexandra Birca Life&Relationship Coach
Daca esti o persoana care isi doreste o mai buna organizare a propriei vieti, mai multa claritate, timp, incredere si motivatie, atunci SmartAgenda este instrumentul perfect, creat special pentru tine. Folosind acest instrument combinat cu profesionalismul de care da dovada Sebastian Bala, am reusit sa-mi clarific ce vreau sa obtin pe plan personal cat si profesional. Lucrand la obiectivele pe termen lung cit si cele pe o scurta perioada, mi-am clarificat directia spre care ma indrept, ce ma tine pe loc si care sunt acele obiective care nu necesita atentia si energia
mea. Ceea ce am constientizat este ca increderea de sine si motivatia interioara a crescut si astfel am reusit sa imi ating deja unele din obiectivele setate. Iar cel mai important este ca acum am mai mult timp si energie pe care le pot investi in relatia cu mine, cu oamenii din jur si in scop de contributie. Ii multumesc lui Sebastian Bala pentru profesionismul de care da dovada si pentru ca, din dorinta lui de a contribui, reuseste sa aduca valoare in viata mea si in a celorlalti.
Elena van Galeen
Paticipant Obiceiuri Performanta Personala

Prin acesta experienta mi-am dat seama de valorile mele, am primit confirmarea unui bun mentor ca ma aflu pe directia buna si sanatoasa a vietii … am avut eu 200% profit din acesta experienta.

Nu mi-a placut ca a trecut timpul asa de repede haha, iar diferit cred ca eu probabil as face la o alta ora a diminetii. Ce am luat la pachet hahaha, este ca am invatat sa imi fac un plan de la A la Z fara sa le amestec sau sa le confund functiile. Din acesta experienta am retinut si invatat care sunt ariile vietii si unde se incadreaza obiectivele mele. Am mai invatat ca este foarte inportant: precizia, focus maxim, disciplina si prioritatile pentru a ajunge sigur la implinirea obiectivului.

Motivele pentru care cred eu ca fiecare ar trebui macar sa incerce odata acest program SmartAgenda sunt: Constientizarea nivelului abilitatilor tale din prezent si ce poti sau trebuie reprogramat, Organizarea prioritalilor in obiective si in viata, Cresterea nivelului de incredere de sine.

Geanina Andreea Balan
Student. Participant Traning SMARTAgenda
In această experiență mi-a plăcut structurarea sedintelor, faptul că am vorbit despre lucruri mărunte ajungând apoi la cele mai mari si astfel ne-am ocupat de tot ce e important. Mi-au plăcut si aplicatiile in care am lucrat , agenda e genială cuprinde tot , e structurată in asa fel incat sa nu ratezi nimic si sa evoluezi constant si rapid. Planșele sunt foarte bune , totul e perfect . Nu mi-a plăcut că în ultimul timp nu ați fost concentrat doar asupra sedintei. Eu as încerca să fiu mai atentă si mai zâmbitoare. La pachet am luat tot ce tine de agendă, o mulțime de informații de care nu stiam. Motivele: informatii importante , profesionalism , detaliat.
Mihai MAIEREAN
Antreprenor, Contabil, Fondator ContAcademy
Mi-a placut ca informatiile sunt scurte si la obiect si cu aplicabilitate imediata. Mi-a placut modul responsabil in care ai predat cu orientare spre rezultate si uneori motivandu-ma ca voi putea si eu, a m-ai ajutat f des cu exemple personale care au fost de inspiratie. Mi-au placut foarte mult plansele foarte aerisite si foarte bine lucrate pentru organizarea cat mai eficienta a obiectivelor/timpului.

Ce nu ti-a placut ? Ce ai face diferit?
As fi foarte atent la timp. Eu as preda informatiile si pe o anumita structura in care studentul sa stie de dinainte de unde pleaca si unde va ajunge.
Ce ai luat la ” pachet ” / ce ai retinut din aceste experienta si esti dispus sa aplici ?
In primul rand am invatat mai bine ca obiectivele se seteaza in toate cele 8 arii ale vietii. Am invatat ca este extrem de utila o planificare lunara a timpului. Au fost extrem de utile incadrarea activitatilor zilnice pe tipuri de prioritati importante/urgente. Deasemenea si instarea unui obicei nou am invatat ca inainte se face o mica analiza de congruenta.
Te rog sa ne spui 3-5 motive pentru care crezi ca merita aceasta experienta ?
Din start i-as transmite faptul ca va invata in doar cateva sedinte cum sa te organizezi productiv.
Fapul ca este foarte usor de invatat tehnicile si de pus in aplicare. Se elimina pierderi de timp reziduale care se poate investi eficient.. Este un training antrenant prin care poti realiza ca nu e chiar greu sa gestionezi resursa de timp. Este un training care te provoaca sa fii mai eficient cu tine insuti.

Radu GAVRILA
Participant MasterMind Obiective 2017
Mi-a placut enorm ca am invatat cum sa fiu disciplinat si productiv. Sincer, nu mi-a placut timpul sedintei, de multe ori se termina cu cateva zeci de minute peste program.  Am retinut ca este important sa aplicam ce invatam. Comunica cu oameni minunati, Invata sa fie disciplinat, Invata obiceiuri sanatoase, Isi dezvolta obiceiul bun de a se trezi de dimineata.
Maricica Stavila
Participant Traning SMARTAgenda
Aceasta experienta cu Sebastian mi-a facut claritate in mintea mea … initial cursul am ales sa-l fac pentru a invata sa-mi gestionez timpul, partea cea mai interesanta e ca acest curs nu este facut ca ceva mecanic care merge exact dupa program, ci vine personalizat in baza si dificultatilor unde le intilnim si care le avem in viata noastra. Prin acest curs am descoperit care sunt adevaratele mele valori si datorita lor am inteles ce anume ma face sa stau bine, gasind un acord intre ceea ce vrea capul meu si inima mea. Nu-mi dadeam seama de ce nu puteam sa actionez spre obiectivele mele si odata ce am inteles ca am un conflict intre capul meu si inima mea, ma simt bine si am inteles ca nu am nimic gresit in mine ci am doar de lucrat cu pasi mici.
Sunt dispusa sa imi studiez in mod detaliat valorile mele pentru a intelege unde vreau sa ajung, pentru ca pot sa ma conving cit de mult posibil ca vreau ceva sau vreau sa ajung undeva, dar atita timp cit inima nu e deacord este greu sa merg spre obiectivele mele. Merita aceasta experienta pentru a adauga claritate in viata noastra si pentru a incepe sa fim organizati.
Materialele oferite de Sebastian sunt extraordinare si chiar si carti super mi-a oferit de citit, multumesc mult Sebastian.
Mihnea BOIANGIU
Antreprenor, Ag. Marketing – Bucuresti
T: Ce ti-a placut la aceata experienta?

C: “Programul Smart Agenda a fost mult peste asteptari. Initial am fost reticent ca ma va ajuta fiindca nu am inteles pe deplin beneficiile programului.

Smart Agenda nu este o formula magica, este doar un curs care iti ofera claritate asupra lucrurilor pe care tu le stii deja. Prin faptul ca le constientizezi, iti poti organiza activitatea mult mai bine si poti inainte cu pasi siguri care obiectivul tau.Mi-a placut foarte mult structurarea informatiilor din program si mi-au placut discutiile cu Sebastian. Este un trainer foarte bine pregatit si un profesionist desavarsit.”

T: Ce nu ti-a placut?

“Suportul tehnic de curs poate fi imbunatatit. E greu sa tii toate foile de hartie organizate.”

T: Ce ai luat la “pachet ” / ce ai retinut din aceasta experienta si esti dispus sa aplici?

“Primul lucru pe care l-am realizat este ca toti oamenii au la dispozitie 24 de ore intr-o zi. Asadar, succesul tine de cat de bine iti organizezi si prioritizezi activitatea.

Am invatat cum sa imi organizez activitatea astfel incat sa deprind obiceiuri bune, sanatoase. In plus am constientizat importanta vizualizarii obiectivelor prin scrierea lor intr-o agenda. De fapt stiam asta, dar nu o facem.

Prin definirea obiectivelor clare ma apropii mai mult de calea mea.”

T: Ce ai face diferit sau ai imbunatati?

C: “Ceva diferit… nu sunt sigur, dar as imbunatatii disciplina.”

T: “Daca ar fi sa recomanzi cuiva acest tip de Training te rog sa ne spui 3-5 motive pentru care crezi ca merita aceasta experienta?”

C: “As recomanda trainingul tuturor antreprenorilor, dar si oricarei persoane care are nevoie de organizare si de cresterea productivitatii. Motive pentru care recomand cursul:

Claritatea in definirea obiectivelor; Realizarea faptului ca tu esti in control; Castigi energie; Inveti cum sa deprinzi obiceiuri sanatoase; Intelegi de ce obiceiurile sanatoase si disciplina te vor ajuta in realizarea obiectivelor tale.”

Gabriela Normann
Coach, Germania – Programul Smart Agenda

Trainingul a fos efectiv si mi-a adus claritate. Cu metodele puse la dispozitie poti sa iti organizezi optimal activitatea conform scopurilor propuse.

Mi-a placut ca prin roata vietii ai o privire de ansamblu si iti e clar unde trebuie sa actionezi pentru a crea echilbrul dorit.

Mi-a placut ca implici si relatiile, care un rol atit de important. Foarte pozitiv gasesc ca in planificare imbini elemente pragmatice cu motivatie, recunostinta si energie si lectia zilei.

T: Ce ti-a placut?

C: Cum ai constatat imi place sa actionez intuitiv, dar imi e clar ca trebuie sa imi folosesc si partea pragmatica pentru a obtine rezultate optime.

T: Ce ai pus in practica?

C: Am inceput sa lucrez cu agenda zilei si string experienta cu asta.

T: De ce ai recomanda cuiva acest training?

C: Pentru ca e efectiv si iti da tools pe care poti sa le pui imediat in practica si ai teluri masurabile.

Elena Maria Reznic
Travelprenor, Participanta training Roma, Italia
Ce ti-a placut Elena in acest training?
Claritatea din curs, mai adus multa claritate in ideele mele, mi-a placut mult modul trainerului de a explica in termeni in care sa intelegea o persoana ca mine care nu a mai facut un curs, modul de a fi elastic la situatie.
Mi-a placut profesionalismului, tipul de a fi maleabil si pe primul plan as pune umanitatea trainerului.
Care sunt acele lucruri valoroase pentru tine?
Dezvoltarea mea ca persoana, planificarea activitatilor, claritatea in planificarea obiectivelor.
Care sunt acele motive pentru care merita cineva sa participe la un astfel de curs?
Acest trainer este ok si poate sa-ti dea indrumari valoroase.
A reusit sa imi fac claritate in ideile mele care erau in ceata si as recomanda la toata lumea.
Te ajuta sa iti stabilesti obiectivele si iti clarifici ideile.