SEBASTIAN BALA

SMART AGENDA

Ce este SMARTAgenda?

SMARTAgenda este un training de Organizare completă într-o singură agendă.

“Un instrument de management personal testat pe mine, cât și cu clienții de training și are ca scop obținerea echilibrului între viața personală și profesională, dezvoltarea performanței personale, obținerea clarității și creșterea energiei. SMARTAgenda face mix între fluxul de evenimente și fermitatea metodelor de organizare, în funcție de ceea ce este important pentru fiecare.”

Sebastian BALA -Antreprenor, Trainer

Ce beneficii ai cu SMARTAgenda?

 • Evaluezi situația prezentă și identifici zonele unde ai de îmbunătățit.
 • Ai o imagine clară a ceea ce vrei să obții în viaţă.
 • Dobândești echilibrul între viaţa personală şi profesională.
 • Obții claritate în direcția obiectivelor tale.
 • Ai un model prin care îți crești energia personală.
 • Îți creezi o strategie personală de a obține maximum de rezultate cu efort minim.
 • Ai priorități clare și un plan de urmat în organizarea vieții tale.
 • Te focusezi pe activități valoroase fără a mai avea sentimentul că îți irosești timpul și viața.

Cui se adresează acest training?

Antreprenorilor, Liber profesioniștilor, Managerilor de companii  și în general celor care vor să aibă claritate, energie și echilibru între viața personală și profesională. Acest training este pentru cei care vor mai mult de la ei înșiși și de la viață, cei care vor să fie mai productivi și responsabili de succesul lor.

Ce conține trainingul SMARTAgenda?

smartagenda

Conține un training format din 6 module a câte 90 minute.

Planșa de evaluare cu ariile vieții.

Model de instalare a obiceiurilor personale.

Introducere – cum să folosești SMARTAgenda.

Planșa Obiective anuale.

Recomandări de obiceiuri 24 + 4.

6 planșe din care să te inspiri.

Planșa cu obiective lunare.

Planșa cu activitățile zilei.

PÂNĂ LA URMĂ, DISCIPLINA ȘI ORGANIZAREA NECESARE OBȚINERII SUCCESULUI, NU SUNT CONFORTABILE.

TU EȘTI DISPUS SĂ PLĂTEȘTI PREȚUL SUCCESULUI?

Vrei să faci o schimbare pozitivă în viața ta și de durată?

Trimite un mesaj cu textul “VREAU SMARTAGENDA” și te contactăm pentru detalii de participare.

contact@sebastianbala.ro | +40 724 557 742

GARANȚIE x2

BANII ÎNAPOI în 30 ZILE

SMARTAgenda este însoțită de Garanția de 30 zile, la comenzile online.

Comandă SMARTAgenda și dacă nu-ți place, o poți returna iar banii îi primești înapoi 100%  FĂRĂ OBLIGAȚII.

GARANȚIE DE BUNE PRACTICI

Asigurăm clienților noștri cele mai bune rezultate cu cel mai mic efort în disconfort!

Din experiență știm deja că disciplina este inconfortabilă, din acest motiv am construit programul astfel încât să folosim resursele în cel mai optim mod posibil. 

În cazul în care sistemul aplicat are un grad de disconfort prea mare pentru tine, poți renunța la acest model de organizare.

TESTIMONIALE

 • Organizarea în sine mă ajută să identific cauzele și efectele problemelor zilnice. Totul este aplicabil, fără îndoială. Eu am aplicat 75 % … pe măsura capacităților intelectuale și timpului …Mi-am dezvoltat modul de a gândi, de a mă exprima, de a acționa mai decisiv + ATITUDINEA. Asta m-a ajutat și sper să aibă și alții șansa de a se dezvolta.

  “Dacă la prima oră nu ți-ai făcut agenda zilei și nu ți-ai organizat ziua, te-ai trezit degeaba.”

  Cosman Alina

  Director General Salon Star
 • Pentru mine productivitate, energie, claritate și echilibru înseamna SUCCES. Am învățat că toate acestea le pot dobândi dacă am disciplina și cât este de important să am un plan dacă vreau să îmi ating obiective mărețe. Acum lucrez pe planșe bine structurate și sunt motivată în fiecare zi să îmi stabilesc obiective și obiceiuri. Pentru că ceea ce fac azi pot deveni peste un an.

  Acest program mă ajută să fiu în controlul vieții mele și cred că toți oamenii adevărați care vor să obțină succesul au nevoie să înceapă cu Smart Agenda.

  Andreea Babaioana

  Antreprenor, HairStylist, Trainer
 • Ce ți-a plăcut cel mai mult la acest grup :

  Că a fost la început de an și m-a ajutat să-mi consolidez lista de obiective și să mă țin de ele. Formatul: la prima ora dimineața, un facilitator care urmărea o structură și ne ghida, colegii care erau diferiți, fiecare cu felul lui de a fi, mi-au fost de mare ajutor. Structura celor 10 întâlniri: de la prezentarea celor 8 arii importante, la stabilirea obiectivelor pentru fiecare, concentrarea pe obiective importante, verificarea importanței, etapizarea lor, resurse, blocaje, importanța conștientizării energiei/stării și găsirea ieșirii, până la evaluare. Faptul ca exersam de fiecare dată partea de energizare și mai ales recunoștința. Faptul ca primeam întrebări pentru a-mi clarifica blocajele. Faptul că atât tu, cât și colegii suport mi-ați fost de ajutor prin exemple, argumente, informații relevante, experiențe proprii.

  Voi aplica în continuare recunoștința, odihna, exerciții de meditație (concentrarea pe respirație), planificare obiective – an, luna, agenda zilei – cât mai des, utilizarea resurselor, identificarea blocajelor și a de-blocajelor.

  Oricine merită să participe pentru ca e un context în care întâlnește oameni faini preocupați de dezvoltarea lor, își clarifică obiectivele, își face un plan concret pentru îndeplinirea lor, își dă seama care sunt blocajele, împreună cu echipa suport găsește resurse, e un context de inevitabilitate pentru continuarea obiectivului, exersează recunoștința.

  Acestea sunt doar câteva din lucrurile pe care le am acum în minte. Mulțumesc și sunt recunoscătoare pentru faptul că ai contribuit și contribui la varianta cea mai bună a eului meu actual.

  Felicia Boteanu

  Trainer, Participant MasterMind Obiective 2017
 • T: Ce ți-a plăcut în colaborarea noastră?

  C: Este genial tot programul. Stabilirea de priorități și obiective mi-a plăcut foarte mult. La fel și evaluarea pe roata vieții.

  T: Ce nu ți-a plăcut în acest program?

  C: Nu pot spune ca exista ceva ce nu mi-a plăcut. A fost extraordinar. Momentul mai dificil a fost când am avut anumite conștientizări mai puțin plăcute pentru mine. Și pentru acest lucru îți mulțumesc🙏, căci doar observându-le pot să le elimin.

  T: Ce ai face diferit, ce ai recomanda să facem mai bine?

  C: Nu aș schimba absolut nimic.

  T: Care sunt 3 idei pe care le-ai luat și vrei să le pui în practică?

  C: Una dintre ideile pe care le voi pune în practică, este evaluarea proprie. Dacă nu știu unde ma aflu, nu știu nici unde mă îndrept. Cea de-a 2-a idee este de introducere lunar a 2 obiceiuri noi în rutina mea zilnică. Iar a 3-a idee pe care o am mereu în minte și am început să o aplic este disciplina.

  T: Dacă ai recomanda la cineva serviciile noastre, care ar fi 3 motive pentru care ar merita sa apeleze la noi?

  C: Obținerea de claritate în legătură cu obiectivele, planurile, obiceiurile, etc.

  Obținerea unui echilibru

  Și nu în ultimul rând, ,,resetarea” noastră ca persoane, dar resetare într-un mod profi.

  Cu siguranță, la toată lumea voi recomanda. Un program atât de superb este de recomandat tuturor.

  Alexandra Cicioveanu

  Antreprenor, Munchen 2019
 • Mi-a plăcut la această experiență faptul că am învățat lucruri noi, mi-am clarificat și setat obiectivul și l-am dus la bun sfârșit cu brio și că am cunoscut niște oameni minunați. Nu mi-a plăcut că era doar o data la doua săptămâni. As face ceva diferit să pun câte o oră în fiecare săptămână, în loc de două la două săptămâni, astfel oamenii ar fi mai focusați pe obiectivul lor și nu ar mai uita sau întârzia. Am învățat cum să mă focalizez asupra unui obiectiv până îl duc la împlinire, am învățat să setez un obiectiv, să prioritizez lucrurile importante și să deleg ce nu este urgent, am ajuns la concluzii interesante și am avut revelații despre mine și ce contează cu adevarat în viață. Am aplicat Smart agenda și setarile pe zi, luna, an. Am învățat sa aplic cod IAR , am luat cu mine multe învățături importante și am făcut schimb de experiență cu oameni foarte diferiți ca și personalitate.

  Această experiență merită trăită fiindcă te ajută să conștientizezi faptul că setarea obiectivelor îți clădește viata, te ajută să capeți claritate în ceea ce dorești cu adevarat, te ajută să-ți găsești “ce-ul” și “de ce-ul” tău personal, te ajută să-ți organizezi și prioritizezi de la cele mai mici sarcini până la proiecte importante, eviți să mai pierzi timp prețios, ai revelații importante, cunoști oameni noi și interesați de aceleași subiecte ca tine și cel mai important, primești ajutor de specialitate de la cineva acreditat în domeniul dezvoltării personale.

  Va mulțumesc frumos!

  Laura Carmen Ghinea

  Freelancer, Participant, MasterMind Obiective 2017
 • T: Ce ți-a plăcut din colaborarea noastră?

  A: Sebastian Bala, conștientizările aduse, implementarea noilor obiceiuri, cel mai simplu și corect mod de a-ți seta obiective.

  T: Ce nu ți-a plăcut la acestă colaborare?

  A: Unele conștientizări mi-au fost inconfortabile, dar doar așa putem evolua.

  T: Ce ai face diferit, ce ai recomanda să facem mai bine?

  A: Nu aș schimba nimic.

  T: Care sunt 3 idei pe care le-ai luat și vrei să le pui în practică?

  A: Setarea obiectivelor, prioritățile, planificarea. Acestea sunt doar 3 idei, care ma îndreaptă spre cea mai buna versiune a mea.

  T: Dacă ai recomanda la cineva serviciile noastre, care ar fi 3 motive pentru care ar merita să apeleze la noi?

  A: Cu toată încrederea, este cea mai bună decizie pe care am luat-o pentru mine. Planificare, claritate, simplitate.

  Alex Jurca

  Anreprenor Pizza Moment, Munchen, Germania 2019
 • Dacă ești o persoană care își dorește o mai bună organizare a propriei vieți, mai multă claritate, timp, încredere și motivație, atunci SmartAgenda este instrumentul perfect, creat special pentru tine. Folosind acest instrument combinat cu profesionalismul de care dă dovadă Sebastian Bala, am reușit să-mi clarific ce vreau să obțin pe plan personal, cât și profesional. Lucrând la obiectivele pe termen lung, cât și cele pe o scurtă perioadă, mi-am clarificat direcția spre care mă îndrept, ce mă ține pe loc și care sunt acele obiective care nu necesită atenția și energia mea.

  Ceea ce am conștientizat este că încrederea de sine și motivația interioară a crescut și astfel am reușit să îmi ating deja unele din obiectivele setate. Iar cel mai important este că acum am mai mult timp și energie pe care le pot investi în relația cu mine, cu oamenii din jur și în scop de contribuție.

  Îi mulțumesc lui Sebastian Bala pentru profesionismul de care dă dovadă și pentru că, din dorința lui de a contribui, reușește să aducă valoare în viața mea și în a celorlalți.

  Alexandra Birca

  Speaker, Trainer and Master Coach la Alexandra Birca Life&Relationship Coach
 • Prin acestă experiență mi-am dat seama de valorile mele, am primit confirmarea unui bun mentor că ma aflu pe direcția bună și sănătoasă a vieții … am avut eu 200% profit din această experiență.

  Nu mi-a plăcut că a trecut timpul așa de repede, haha, iar diferit cred că eu probabil aș face la o altă oră a dimineții. Ce am luat la pachet, hahaha, este că am învățat să îmi fac un plan de la A la Z, fără să le amestec sau să le confund funcțiile. Din această experiență am reținut și învățat care sunt ariile vieții și unde se încadrează obiectivele mele. Am mai învățat că este foarte important: precizia, focus maxim, disciplina și prioritățile pentru a ajunge sigur la împlinirea obiectivului.

  Motivele pentru care cred eu că fiecare ar trebui măcar să încerce o data acest program SmartAgenda sunt: Conștientizarea nivelului abilităților tale din prezent și ce poți sau trebuie reprogramat, Organizarea priorităților în obiective și în viață, Creșterea nivelului de încredere de sine.

  Elena van Galeen

  Participant Obiceiuri Performanta Personala
 • În această experiență mi-a plăcut structurarea ședințelor, faptul că am vorbit despre lucruri mărunte ajungând apoi la cele mai mari și astfel ne-am ocupat de tot ce e important. Mi-au plăcut și aplicațiile în care am lucrat, agenda e genială, cuprinde tot, e structurată în așa fel încât să nu ratezi nimic și sa evoluezi constant și rapid. Planșele sunt foarte bune, totul e perfect. Nu mi-a plăcut că în ultimul timp nu ați fost concentrat doar asupra ședinței. Eu aș încerca să fiu mai atentă și mai zâmbitoare. La pachet am luat tot ce ține de agendă, o mulțime de informații de care nu știam. Motivele: informații importante, profesionalism, detalii.

  Geanina Andreea Balan

  Student, Participant Training SMARTAgenda
 • Mi-a plăcut că informațiile sunt scurte și la obiect și cu aplicabilitate imediata. Mi-a plăcut modul responsabil în care ai predat cu orientare spre rezultate și uneori motivându-mă că voi putea și eu, m-ai ajutat foarte des cu exemple personale care au fost de inspirație. Mi-au plăcut foarte mult planșele foarte aerisite și foarte bine lucrate pentru organizarea cât mai eficientă a obiectivelor/timpului.

  Ce nu ți-a plăcut ? Ce ai face diferit?
  Aș fi foarte atent la timp. Eu aș preda informațiile și pe o anumită structură în care studentul să știe de dinainte de unde pleacă și unde va ajunge.
  Ce ai luat la ” pachet ” / ce ai reținut din această experiență și ești dispus să aplici ?
  În primul rând am învățat mai bine că obiectivele se setează în toate cele 8 arii ale vieții. Am învățat că este extrem de utilă o planificare lunară a timpului. Au fost extrem de utile încadrarea activităților zilnice pe tipuri de priorități importante/urgente. Deasemenea și pentru instalarea unui obicei nou, am învățat că înainte se face o mică analiză de congruență.
  Te rog sa ne spui 3-5 motive pentru care crezi că merită această experiență ?
  Din start aș spune faptul că înveți în doar câteva ședințe cum să te organizezi productiv.
  Faptul că este foarte ușor de învățat tehnicile și de pus în aplicare. Se elimină pierderi de timp reziduale care se pot investi eficient. Este un training antrenant prin care poți realiza că nu e chiar greu să gestionezi resursa de timp. Este un training care te provoacă să fii mai eficient cu tine însuți. 

  Mihai Maierean

  Antreprenor, Contabil, Fondator ContAcademy
 • Mi-a plăcut enorm că am învățat cum să fiu disciplinat și productiv. Sincer, nu mi-a plăcut timpul ședinței, de multe ori se termina cu câteva zeci de minute peste program.  Am reținut că este important să aplicam ce învățăm.

  Aș recomanda oricui pentru că – Comunică cu oameni minunați, Învață să fie disciplinat, Învață obiceiuri sănătoase, Își dezvoltă obiceiul bun de a se trezi de dimineață.

  Radu Gabrila

  Participant MasterMind Obiective 2017
 • Această experiență cu Sebastian mi-a făcut claritate în mintea mea … inițial cursul am ales să-l fac pentru a învăța să-mi gestionez timpul, partea cea mai interesantă e ca acest curs nu este făcut ca ceva mecanic care merge exact după program, ci vine personalizat în baza dificultăților pe care le avem în viața noastră. Prin acest curs am descoperit care sunt adevăratele mele valori și datorită lor am înțeles ce anume mă face să stau bine, găsind un acord între ceea ce vrea capul meu și inima mea. Nu-mi dădeam seama de ce nu puteam să acționez spre obiectivele mele și odată ce am înțeles că am un conflict între capul meu și inima mea, mă simt bine și am înțeles că nu am nimic greșit în mine, ci am doar de lucrat cu pași mici.
  Sunt dispusă să îmi studiez în mod detaliat valorile mele pentru a înțelege unde vreau să ajung, pentru că pot să mă conving cât de mult posibil că vreau ceva sau vreau să ajung undeva, dar atâta timp cât inima nu e de acord, este greu să merg spre obiectivele mele. Merită această experiență pentru a adăuga claritate în viața noastră și pentru a începe să fim organizați.
  Materialele oferite de Sebastian sunt extraordinare și chiar și cărți super mi-a oferit de citit. Mulțumesc mult, Sebastian.

  Maricica Stavila

  Participant Training SMARTAgenda
 • T: Ce ți-a plăcut la această experiență?

  C: “Programul Smart Agenda a fost mult peste așteptări. Inițial am fost reticent că mă va ajuta fiindcă nu am înțeles pe deplin beneficiile programului.

  Smart Agenda nu este o formulă magică, este doar un curs care îți oferă claritate asupra lucrurilor pe care tu le știi deja. Prin faptul ca le conștientizezi, îți poți organiza activitatea mult mai bine și poți înainta cu pași siguri către obiectivul tău. Mi-a plăcut foarte mult structurarea informațiilor din program și mi-au plăcut discuțiile cu Sebastian. Este un trainer foarte bine pregătit și un profesionist desăvârșit.”

  T: Ce nu ți-a placut?

  “Suportul tehnic de curs poate fi îmbunătățit. E greu sa ții toate foile de hârtie organizate.”

  T: Ce ai luat la “pachet ” / ce ai reținut din această experiență și ești dispus să aplici?

  “Primul lucru pe care l-am realizat este că toți oamenii au la dispoziție 24 de ore într-o zi. Așadar, succesul ține de cât de bine îți organizezi și prioritizezi activitatea.

  Am învățat cum să îmi organizez activitatea astfel încât să deprind obiceiuri bune, sănătoase. În plus, am conștientizat importanța vizualizării obiectivelor prin scrierea lor într-o agendă. De fapt, știam asta, dar nu o făceam.

  Prin definirea obiectivelor clare, mă apropii mai mult de calea mea.”

  T: Ce ai face diferit sau ai îmbunătăți?

  C: “Ceva diferit… nu sunt sigur, dar aș îmbunătății disciplina.”

  T: “Dacă ar fi să recomanzi cuiva acest tip de Training, te rog să ne spui 3-5 motive pentru care crezi că merită această experiență?”

  C: “Aș recomanda trainingul tuturor antreprenorilor, dar și oricărei persoane care are nevoie de organizare și de creșterea productivității. Motive pentru care recomand cursul:

  Claritatea în definirea obiectivelor; Realizarea faptului că tu ești în control; Câștigi energie; Înveți cum să deprinzi obiceiuri sănătoase; Înțelegi de ce obiceiurile sănătoase și disciplina te vor ajuta în realizarea obiectivelor tale.

  Mihnea Boiangiu

  Antreprenor, Ag. Marketing - Bucuresti
 • Trainingul a fost eficient și mi-a adus claritate. Cu metodele puse la dispoziție poți să îți organizezi optimal activitatea conform scopurilor propuse.

  Mi-a plăcut că prin roata vieții ai o privire de ansamblu și îți e clar unde trebuie să acționezi pentru a crea echilibrul dorit.

  Mi-a plăcut că implici și relațiile, care au un rol atât de important. Foarte pozitiv găsesc ca în planificare îmbini elemente pragmatice cu motivație, recunoștință și energie și lecția zilei.

  T: Ce ți-a plăcut?

  C: Cum ai constatat că îmi place să acționez intuitiv, dar îmi e clar că trebuie să îmi folosesc și partea pragmatică pentru a obține rezultate optime.

  T: Ce ai pus în practică?

  C: Am început să lucrez cu agenda zilei și strâng experiență cu asta.

  T: De ce ai recomanda cuiva acest training?

  C: Pentru ca e efectiv și îți dă unelte pe care poți să le pui imediat în practică și ai țeluri măsurabile.

  Gabriela Normann

  Coach Germania - Programul Smart Agenda
 • Ce ți-a plăcut, Elena, în acest training?
  Claritatea din curs, ai adus multă claritate în ideile mele, mi-a plăcut mult modul trainerului de a explica în termeni în care să înțeleagă o persoană ca mine care nu a mai făcut un curs, modul de a fi elastic la situație.
  Mi-a plăcut profesionalismul, tipul de a fi maleabil și pe primul plan aș pune umanitatea trainerului.
  Care sunt acele lucruri valoroase pentru tine?
  Dezvoltarea mea ca persoană, planificarea activităților, claritatea în planificarea obiectivelor.
  Care sunt acele motive pentru care merită cineva să participe la un astfel de curs?
  Acest trainer este ok și poate să-ți dea îndrumări valoroase.
  A reușit să îmi clarifice ideile care erau în ceață și aș recomanda la toată lumea.
  Te ajută să îți stabilești obiectivele și să îți clarifici ideile.

  Elena Maria Reznic

  Travelprenor, Participanta training Roma, Italia