fbpx

Performanța în vanzări

„Training de vanzări în care te pregătim pentru a vinde mai mult, mai scump, mai repede.”

În peste 12 de ani de experiență cu clienții am observat următoarele:

 • Un proces clar de vanzare iti reduce de doua ori timpul necesar încheieri unei vânzări,
 • Urmarea pașilor unei vânzări crește rata de conversie a clienților cu 60-70%,
 • Respectarea pașilor unui proces corect de vânzare reduce cu 50% energia și resursele investite în relația cu clienții.

Prin urmare am construit acest training de „Performanța în vanzări” la finalul căruia dobăndești un proces clar de vănzare și abilitățile necesare pentru a crește afacerea.

Ce BENEFICII ai cu „Performanță în vanzări”?

 • Ai un proces clar prin care să vinzi clienților tăi de la primul contact.
 • Tehnici specifice fiecărui pas din procesul de vînzare.
 • Identifici elemente de influențare cu integritate a deciziei clienților.
 • Dobăndești elemente clare de influențare cu integritate.
 • Creșterea nivelului de încredere și standardul ca și vînzător.
 • Cum răspunzi celor mai comune obiecții ale clienților și cum să le soluționezi.
 • Cum faci o negociere care să aducă un câștig atât ție cât și clienților tăi.
 • Clarifici cifrele magice ale vânzării și ale afacerii tale. Strategii specifice de creștere.

Ce PIERZI  dacă NU faci „Perfomanța în vanzări”?

 • Inchizi afacerea datorită lipsei de clienți.
 • Muncești din greu în a face vînzări slabe, bazate pe preț scăzut.
 • Iți consumi energia cu clienții nepotriviți.
 • Pierzi timpul în a descoperii componentele cheie ale unei vînzări.
 • Riști să-ți consumi energia și resursele cu decizii greșite.
 • Pierzi clienți prin neîntelegerea tiparelor de comunicare.

Cui se adresează acest training în vanzari?

Antreprenorilor, liber profesioniștilor, reprezentanților de vânzări și persoanelor implicate în sisteme tip Networking/MLM și în general celor care vor să vandă mai mult, mai repede, mai scump.

GARANȚIE x 2

GARANȚIE 100% BANII INAPOI! Pleci cu cel puțin 10 tehnici sau ideii APLICABILE imediat.

Dacă pînă la sfîrșitul programului nu ai luat cel puțin 10 tehnici sau idei aplicabile imediat prin care să-ți crești vînzările și afacerea,  IȚI RETURNĂM BANII.

GARANȚIA de 30 zile

Conform normelor UE orice program sau produs achiziționat online are garanție de retur de 15 zile. Mai mult programele noastre vine însoțite cu o garanție de 30 zile.

Începe ACUM „Performanța în vînzări” și dacă nu-ți place cum se desfășoară sau ce anume conține îl poți refuza oricănd în cele 30 zile de la achiziționarea lui și primești BANII ÎNAPOI FĂRĂ OBLIGAȚII.

TESTIMONIALE

_
Florin FULGER
Antreprenor, Fondator GIF Studio - Timisoara
„Multumim pentru training. Apreciez profesionalismul cu care ai tratat aceasta colaborare pe tot parcursul ei, si tin sa precizez ca informatia livrata a fost de foarte buna calitate, clara si la subiect. Toate informatiile au fost importante, dar ceea ce mi sa parut foarte important din acest curs sunt pasii de vanzare. Acestia si multe alte informatii din acest training vor fi puse in practica. Ne-ai motivat sa schimbam modul in care faceam lucrurile, si se vede ca informatiile pot fi puse in practica cu rezultate vizibile. Tin sa spun ca am fost sceptic la inceput, dar ai demonstrat ca esti om de cuvant, apreciez asta.”
Cu respect Fulger Florin!
Cristina BUJANCA
CEO – GBAK Solutions SRL, Director – Principe de Azahar, Belgia
”Acest program m-a ajutat să mă apropii cu adevărat de procesul de vânzare. Conduc o afacere online, deci fără contact direct cu clientul. De aici au rezultat niște blocaje mentale cu privire la procesul de vânzare, pe care a trebuit să le depășesc pentru a mă putea bucura de creșterea vânzărilor. Am început să aplic imediat recomandările primite de la Sebastian și de la ceilalți participanți la training în cadrul desfășurării programului. Mai am și recomandări pe care le-am plasat în planul de marketing pentru a le folosi ulterior.

În plus, informațiile dobândite m-au ajutat să înțeleg importanța stabilirii unei relații de lungă durată cu clienții mei, acest obiectiv fiind prioritar pentru afacere.

Dacă ar fi să enunț 3 motive pentru care un antreprenor ar trebui să treacă prin acest program aș zice următoarele:

 1. clientul are un rol important în afacerea ta. El îți transmite un feedback referitor la produsele și serviciile tale. Spre deosebire de client, trainer-ul îți dă un feedback mai complex referitor la afacerea ta, la planul de afacere, la strategia de marketing pe care o aplici, la publicul țintă pe care ți l-ai ales. Dacă realitatea acestora diferă de ceea ce aplici tu atunci ești pe drumul greșit. În concluzie, primul motiv este că viziunea externă a lui Sebastian și a colegilor lui merită tot timpul și banii pe care oricum i-ai pierde învățând pe propria ta piele ce faci corect și ce faci mai puțin corect în vânzarea produselor tale;
 2. în cazul unui business exclusivist crezi că soluțiile primite prin acest program nu sunt aplicabile. Dar reține că oricât de local/exclusivist ar fi business-ul tău el tot un business rămâne. Și, după cum zicea Sebastian, ”Totul se reduce la matematică și la numere”, prin urmare vei primi soluții care funcționează și/sau vei afla soluții eficiente indiferent de tipul de business în care activezi;
 3. lucrurile pot părea complicate la început dar acest program ți le simplifică destul de  mult ca să reușești să îți depășești multe dintre obstacolele pe care le întâlnești. Keep it simple!

Mulțumesc Sebastian Bala că m-ai ajutat să realizez importanța educării clienților, acest lucru devenind mult mai simplu datorită participării la programul tău!”

Adrian ABROSE
Antreprenor, Inginer - IASI – participant “Sales Performance``
C: Ce mi-a placut la acest program ?
Structura, exemplele folosite pentru explicatii si faptul ca am lucrat pe afacerile personale, de unde am identificat elementele ce trebuiesc imbunatatite.
Ce as face diferit la aceste sedinte?
T: Poate de facut share la ecran si scris decizii, elemente importante iar ulterior trimiterea notitelor catre toate persoanele care au participat la intalnire.
C: Cum ma ajutat pe mine pana acum aceste discutii?
M-a facut sa constientiez ca nu imi cunosc suficient de bine afacerea, unde imi sunt clientii, ca nu am o lista clara de beneficii si trebuie sa imbunatatesc aceste lucruri.
T: Ce am degand sa pun in practica?
Cat mai mult, incepand cu strategia de vanzari si finalizand cu cifrele magice.
C: Care sunt 3 motive pentru care consideri ca cineva sa treaca printr-un astfel de program?
1 – Pierzi timp si bani daca nu iti cunosti afacerea si nu o prezinti intr un mod optim.
2- Se prezinta elemente simple, elementare si se ofera exemple din mediul de afaceri dn Romania.
3- Poti sa iti cresti afacerea daca aplici strategiile din program.
Gabi
Training Vanzari - Echipa FINAL TOUCH
Ana Maria Ghita
Manager Guell Shoes, - Bucuresti, Participant Sales Performance
„Sunt Ana Maria Ghita si detin un atelier de incaltaminte in Bucuresti, Guell Shoes. Am avut norocul sa obtin un curs cu Trainer Sebastian Bala. Timp de 5 săptămâni m-a indrumat cum sa imi îmbunătățesc si cum imi priveasca cei din jur afacerea. Ce m-a încântat foarte mult la acest curs a fost rabdarea si profesionalismul lui Sebastian. Daca as avea nevoie de orice sfat sau de alte cursuri mai avansate nu as ezita sa apelez din nou la el. Informatiile adunate pe toata perioada acestui curs m-au ajutat sa aduc beneficii afacerii mele. Pe viitor am in gand sa pun in practica toate metodele sfatuite pentru a-mi aduce prosperitate. Sebastian Bala inca o data toate multumirile pentru acest curs, succes in continuare si sper ca cei ce se simt nesiguri pe ei într-o afacere sa apeleze la dumneavoastră,asa cum facut si eu. Succes si la cat mai multe proiecte.”
Alina
Training vanzari - Echipa FINAL TOUCH
Dana
Training vanzari - Echipa FINAL TOUCH