fbpx

Training „Performanta in vanzari”

„Training de vanzari in care te pregatim pentru a vinde mai mult, mai scump, mai repede.”

In peste 12 ani de experienta cu clientii am constant:

Un proces de vanzare clar iti reduce de doua ori timpul petrecut pentru a incheia o vanzare.

Urmarirea pasilor unei vanzari iti creste rata de conversie client cu 60-70%.

Un proces de vanzare pe care il urmezi iti reduce cu peste 50% din energia si resursele investite in relatia cu clientii.

…drept urmare am construit „Performanta in vanzari”  training in care dobandesti un proces de vanzare si abilitatile necesare pentru a avea rezultate in afacere.

Ce BENEFICII ai cu „Performanta in vanzari”?

 • Un proces clar prin care sa vinzi clientilor tai de la primul contact.
 • Tehnici specifice fiecarui pas din procesul de vanzare.
 • Aflam care sunt tipologiile de client si cum sa comunici cu fiecare din ei.
 • Dobandesti elemente clare de influentare cu integritate.
 • Cresterea nivelului de incredere si standardul ca si vanzator.
 • Aflam care sunt cele mai comune obiectii ale clientilor si cum sa le solutionam.
 • Stabilim un proces de negociere prin care sa castigam.
 • Clarificam cifrele magice ale vanzarilor si afacerii.

Ce EVITI  daca faci „Perfomanta in vanzari”?

 • Inchizi afacerea datorita lipsei de clienti.
 • Muncesti din greu in a face vanzari proaste bazate pe pret scazut.
 • Iti consumi energia cu clientii nepotriviti.
 • Pierzi timpul in a descoperii componentele cheie ale unei vanzari.
 • Risti sa-ti consumi energia si resursele cu decizii gresite.
 • Pierzi clienti prin neintelegerea tiparelor de comunicare.

Cui se adreseaza acest training in vanzari?

Antreprenorilor,  Liber profesioniștilor, Agentilor si Reprezentantilor de vanzari, Inginerilor de vanzari ci celor implicati  in MLM-uri si in general celor care vor sa aiba o afacere si sa-si creasca vanzarile.

GARANTIE 200%

GARANTIE! Pleci cu cel putin de 5 tehnici sau ideii aplicabile imediat.

Daca pana la sfarsitul programului nu ai luat cel putin 5 tehnici sau idei aplicabile imediat prin care sa-ti cresti vanzarile si afacerea,  ITI DAM BANII INAPOI.

Garantia de 30 zile

Conform normelor UE orice program sau produs achizitionat online are garantie de retur de 15 zile. Mai mult Trainingul „Performanta in vanzari” vine insotit cu o garantie de 30 zile.

Incepe ACUM „Performanta in vanzari” si daca nu-ti place cum se desfasoare sau ce anume contine il poti refuza oricand in cele 30 zile de la achizitionarea lui si primesti BANII INAPOI FARA OBLIGATII.

TESTIMONIALE

_
Florin FULGER
Antreprenor, Fondator GIF Studio - Timisoara
„Multumim pentru training. Apreciez profesionalismul cu care ai tratat aceasta colaborare pe tot parcursul ei, si tin sa precizez ca informatia livrata a fost de foarte buna calitate, clara si la subiect. Toate informatiile au fost importante, dar ceea ce mi sa parut foarte important din acest curs sunt pasii de vanzare. Acestia si multe alte informatii din acest training vor fi puse in practica. Ne-ai motivat sa schimbam modul in care faceam lucrurile, si se vede ca informatiile pot fi puse in practica cu rezultate vizibile. Tin sa spun ca am fost sceptic la inceput, dar ai demonstrat ca esti om de cuvant, apreciez asta.”
Cu respect Fulger Florin!
Cristina BUJANCA
CEO – GBAK Solutions SRL, Director – Principe de Azahar, Belgia
Acest program m-a ajutat sa-mi placa cu adevarat procesul de vanzare. Afacerea mea este online, si neavand contact direct cu clientul, a fost nevoie de depasirea unor blocaje mentale cu privire la procesul de vanzare pentru ca vanzariile sa creasca. Sfaturile primite in cadrul programului, de la Sebastian si colegii de training, am inceput sa le pun imediat in practica, iar altele sunt trecute in planul meu de marketing. Astfel, am inteles importanta creari unei relatii de lunga durata cu clientii nostri, iar acest lucru este prioritar pentru afacere. Daca ar fi sa dau 3 motive pentru care un antreprenor, la inceput de drum sau nu, ar trebui sa treaca printr-un astfel de program as zice:
1. Clientul este client, el iti da feedback cu privire la servicii si produse, dar un trainer iti da feedback cu privire la business-ul tau, planul de afacere, strategia si marketingul ce le aplici, publicul tinta care ti l-ai ales. Daca realitatea la acestea nu sunt conforme cu ceea ce crezi tu ca aplici si executi, atunci nu esti INCA pe drumul cel bun. In concluzie, unul din motive ar fi ca o viziune externa de la cineva specializat merita tot timpul si banii care i-ai mai pierde pe directia gresita pana ai invata/realiza ce gresesti.
2. Pentru un business mai exclusivist, crezi ca solutiile pe care un astfel de program sau un trainer ti le-ar da nu sunt aplicabile. Dar sa nu uitam ca oricat de local/exclusivist ar fi un business, el ramane un business si cum zice Sebastian “Totul se reduce la numere si matematica”, prin urmare vei primi solutii care functioneaza sau se vor gasi solutii eficiente pentru orice domeniu de business ai practica.
3. Lucrurile pot parea complicate, dar un astfel de program le poate simplifica destul de mult cat sa-ti depasesti multe din obstacolele cu care te confrunti. Keep it simple!

Mulțumesc Sebastian Bala că m-ai ajutat să-mi dau seama de importanța educării clientului, cu ajutorul trainingului lucrurile au devenit mai simple.“

Adrian ABROSE
Antreprenor, Inginer - IASI – participant “Sales Performance``
C: Ce mi-a placut la acest program ?
Structura, exemplele folosite pentru explicatii si faptul ca am lucrat pe afacerile personale, de unde am identificat elementele ce trebuiesc imbunatatite.
Ce as face diferit la aceste sedinte?
T: Poate de facut share la ecran si scris decizii, elemente importante iar ulterior trimiterea notitelor catre toate persoanele care au participat la intalnire.
C: Cum ma ajutat pe mine pana acum aceste discutii?
M-a facut sa constientiez ca nu imi cunosc suficient de bine afacerea, unde imi sunt clientii, ca nu am o lista clara de beneficii si trebuie sa imbunatatesc aceste lucruri.
T: Ce am degand sa pun in practica?
Cat mai mult, incepand cu strategia de vanzari si finalizand cu cifrele magice.
C: Care sunt 3 motive pentru care consideri ca cineva sa treaca printr-un astfel de program?
1 – Pierzi timp si bani daca nu iti cunosti afacerea si nu o prezinti intr un mod optim.
2- Se prezinta elemente simple, elementare si se ofera exemple din mediul de afaceri dn Romania.
3- Poti sa iti cresti afacerea daca aplici strategiile din program.
Gabi
Training Vanzari - Echipa FINAL TOUCH

Ana Maria Ghita
Manager Guell Shoes, - Bucuresti, Participant Sales Performance
„Sunt Ana Maria Ghita si detin un atelier de incaltaminte in Bucuresti, Guell Shoes. Am avut norocul sa obtin un curs cu Trainer Sebastian Bala. Timp de 5 săptămâni m-a indrumat cum sa imi îmbunătățesc si cum imi priveasca cei din jur afacerea. Ce m-a încântat foarte mult la acest curs a fost rabdarea si profesionalismul lui Sebastian. Daca as avea nevoie de orice sfat sau de alte cursuri mai avansate nu as ezita sa apelez din nou la el. Informatiile adunate pe toata perioada acestui curs m-au ajutat sa aduc beneficii afacerii mele. Pe viitor am in gand sa pun in practica toate metodele sfatuite pentru a-mi aduce prosperitate. Sebastian Bala inca o data toate multumirile pentru acest curs, succes in continuare si sper ca cei ce se simt nesiguri pe ei într-o afacere sa apeleze la dumneavoastră,asa cum facut si eu. Succes si la cat mai multe proiecte.”
Alina
Training vanzari - Echipa FINAL TOUCH

Dana
Training vanzari - Echipa FINAL TOUCH