fbpx

Performanța în vânzări

„Training de vânzări în care te pregătim pentru a vinde mai mult, mai scump, mai repede.”

În peste 12 de ani de experiență cu clienții am observat următoarele:

 • Un proces clar de vânzare îți reduce de doua ori timpul necesar încheierii unei vânzări,
 • Urmarea pașilor unei vânzări crește rata de conversie a clienților cu 60-70%,
 • Respectarea pașilor unui proces corect de vânzare reduce cu 50% energia și resursele investite în relația cu clienții.

Prin urmare am construit acest training de „Performanța în vanzări” la finalul căruia dobândești un proces clar de vânzare și abilitățile necesare pentru a crește afacerea.

Ce BENEFICII ai cu „Performanța în vânzări”?

 • Ai un proces clar prin care să vinzi clienților tăi de la primul contact.
 • Tehnici specifice fiecărui pas din procesul de vânzare.
 • Identifici elemente de influențare cu integritate a deciziei clienților.
 • Dobândești elemente clare de influențare cu integritate.
 • Crești nivelul de încredere și standardul ca și om de vânzări.
 • Cum să răspunzi celor mai comune obiecții ale clienților și cum să le soluționezi.
 • Cum să faci o negociere care să aducă un câștig atât ție, cât și clienților tăi.
 • Clarifici cifrele magice ale vânzării și ale afacerii tale. Strategii specifice de creștere.

Ce PIERZI  dacă NU faci „Perfomanța în vanzări”?

 • Închizi afacerea din cauza lipsei de clienți.
 • Muncești din greu în a face vînzări slabe, bazate pe preț scăzut.
 • Îți consumi energia cu clienții nepotriviți.
 • Pierzi timpul în a descoperi componentele cheie ale unei vînzări.
 • Riști să-ți consumi energia și resursele cu decizii greșite.
 • Pierzi clienți prin neîntelegerea tiparelor de comunicare.

Cui se adresează acest training în vânzări?

Antreprenorilor, liber profesioniștilor, reprezentanților de vânzări și persoanelor implicate în sisteme tip Networking/MLM și în general celor care vor să vândă mai mult, mai repede, mai scump.

GARANȚIE x 2

GARANȚIE 100% BANII ÎNAPOI! Pleci cu cel puțin 10 tehnici sau idei APLICABILE imediat.

Dacă până la sfârșitul programului nu ai luat cel puțin 10 tehnici sau idei aplicabile imediat prin care să-ți crești vânzările și afacerea,  ÎȚI RETURNĂM BANII.

GARANȚIA de 30 zile

Conform normelor UE, orice program sau produs achiziționat online are garanție de retur de 15 zile. Mai mult, programele noastre vin însoțite cu o garanție de 30 zile.

Începe ACUM „Performanța în vânzări” și dacă nu-ți place cum se desfășoară sau ce anume conține, îl poți returna oricând în cele 30 zile de la achiziționarea lui și primești BANII ÎNAPOI FĂRĂ OBLIGAȚII.

TESTIMONIALE

_
Florin FULGER
Antreprenor, Fondator GIF Studio - Timisoara
„Mulțumim pentru training. Apreciez profesionalismul cu care ai tratat această colaborare pe tot parcursul ei, și țin să precizez că informația livrată a fost de foarte bună calitate, clară și la subiect. Toate informațiile au fost importante, dar ceea ce mi s-a părut foarte important din acest curs sunt pașii de vânzare. Aceștia și multe alte informații din acest training vor fi puse în practică. Ne-ai motivat să schimbăm modul în care făceam lucrurile, și se vede că informațiile pot fi puse în practică cu rezultate vizibile. Țin să spun că am fost sceptic la început, dar ai demonstrat că ești om de cuvânt, apreciez asta.”
Cu respect, Fulger Florin!
Cristina BUJANCA
CEO – GBAK Solutions SRL, Director – Principe de Azahar, Belgia
”Acest program m-a ajutat să mă apropii cu adevărat de procesul de vânzare. Conduc o afacere online, deci fără contact direct cu clientul. De aici au rezultat niște blocaje mentale cu privire la procesul de vânzare, pe care a trebuit să le depășesc pentru a mă putea bucura de creșterea vânzărilor. Am început să aplic imediat recomandările primite de la Sebastian și de la ceilalți participanți la training în cadrul desfășurării programului. Mai am și recomandări pe care le-am plasat în planul de marketing pentru a le folosi ulterior.

În plus, informațiile dobândite m-au ajutat să înțeleg importanța stabilirii unei relații de lungă durată cu clienții mei, acest obiectiv fiind prioritar pentru afacere.

Dacă ar fi să enunț 3 motive pentru care un antreprenor ar trebui să treacă prin acest program aș zice următoarele:

 1. clientul are un rol important în afacerea ta. El îți transmite un feedback referitor la produsele și serviciile tale. Spre deosebire de client, trainer-ul îți dă un feedback mai complex referitor la afacerea ta, la planul de afacere, la strategia de marketing pe care o aplici, la publicul țintă pe care ți l-ai ales. Dacă realitatea acestora diferă de ceea ce aplici tu, atunci ești pe drumul greșit. În concluzie, primul motiv este că viziunea externă a lui Sebastian și a colegilor lui merită tot timpul și banii pe care oricum i-ai pierde învățând pe propria ta piele ce faci corect și ce faci mai puțin corect în vânzarea produselor tale;
 2. în cazul unui business exclusivist crezi că soluțiile primite prin acest program nu sunt aplicabile. Dar reține că oricât de local/exclusivist ar fi business-ul tău, el tot un business rămâne. Și, după cum zicea Sebastian, ”Totul se reduce la matematică și la numere”, prin urmare vei primi soluții care funcționează și/sau vei afla soluții eficiente indiferent de tipul de business în care activezi;
 3. lucrurile pot părea complicate la început dar acest program ți le simplifică destul de  mult ca să reușești să îți depășești multe dintre obstacolele pe care le întâlnești. Keep it simple!

Mulțumesc, Sebastian Bala că m-ai ajutat să realizez importanța educării clienților, acest lucru devenind mult mai simplu datorită participării în programul tău!”

Adrian ABROSE
Antreprenor, Inginer - IASI – participant “Sales Performance``
C: Ce mi-a plăcut la acest program ?
Structura, exemplele folosite pentru explicații și faptul că am lucrat pe afacerile personale, de unde am identificat elementele ce trebuiesc îmbunătățite.
Ce aș face diferit la aceste ședințe?
T: Poate de făcut share la ecran și scris decizii, elemente importante, iar ulterior trimiterea notițelor către toate persoanele care au participat la întâlnire.
C: Cum m-au ajutat pe mine până acum aceste discuții?
M-au făcut să conștientizez că nu îmi cunosc suficient de bine afacerea, unde îmi sunt clienții, că nu am o listă clară de beneficii și trebuie să îmbunătățesc aceste lucruri.
T: Ce am de gând să pun în practică?
Cât mai mult, începând cu strategia de vânzări și finalizând cu cifrele magice.
C: Care sunt 3 motive pentru care consideri că cineva ar trebui să participe într-un astfel de program?
1 – Pierzi timp și bani dacă nu îți cunoști afacerea și nu o prezinți într-un mod optim.
2- Se prezintă concepte simple, elementare și se oferă exemple din mediul de afaceri din Romania.
3- Poți să îți crești afacerea dacă aplici strategiile din program.
Gabi
Training Vanzari - Echipa FINAL TOUCH

Ana Maria Ghita
Manager Guell Shoes, - Bucuresti, Participant Sales Performance
„Sunt Ana Maria Ghiță și dețin un atelier de încălțăminte în București, Guell Shoes. Am avut norocul să obțin un curs cu Trainer Sebastian Bala. Timp de 5 săptămâni m-a îndrumat cum să îmi îmbunătățesc și cum să îmi privească cei din jur afacerea. Ce m-a încântat foarte mult la acest curs a fost răbdarea și profesionalismul lui Sebastian. Dacă aș avea nevoie de orice sfat sau de alte cursuri mai avansate, nu aș ezita să apelez din nou la el. Informațiile adunate pe toată perioada acestui curs m-au ajutat sa aduc beneficii afacerii mele. Pe viitor am în gând să pun în practică toate metodele învățate pentru a-mi aduce prosperitate. Sebastian Bala, încă o data toate mulțumirile pentru acest curs, succes în continuare și sper ca cei ce se simt nesiguri pe ei într-o afacere sa apeleze la dumneavoastră, asa cum am făcut și eu. Succes, și la cât mai multe proiecte!”
Alina
Training vanzari - Echipa FINAL TOUCH

Dana
Training vanzari - Echipa FINAL TOUCH