Sebastian BALA.ro

Despre ce inseamna perseverenta

  Salut, aici Sebastian si ti-am pregatit un articol despre Perseverenta. 
  Inainte vreau sa-ti marturisesc ceva si anume ca la inceputurile afacerilor mele nu aveam bani, nu stiam cum sa fac afacerile, nu aveam relatii sau alte resurse, insa am avut atu-ul meu personal si anume Perverenta. 
  Ceva ceea ce le este specific berbecilor ca si zodie este Perseverenta, asta pe pozitiv, caci s-ar putea sa intalnesti berbeci care sunt Încăpățînați si nu e neaparat cea mai contructiva atitudine. 
  Vrei sa sti cum facem diferenta intre Perseverent si Incapatinat?
  Pai e destul de simplu, omul perseverent are un obiectiv, o tinta pe care o urmeaza cu tenaticitate, pe cand omul Incapatinat nu are o tinta ci mai degraba pune opozitie la orice ii se aduce a argumente.
  Acum iti dai seama de diferenta? De ce crezi tu ca perseverenta este una specifica si antreprenorilor? caci eu asa am vazut si citit eu pana acum ca perseverenta este o atitudine specifica oamenilor de succes si antreprenorilor.
  In cele mai multe carti despre succes si reusita in viata, in sport sau in orice alt domeniu Perseverenta ocupa primul loc.
  Totusi cum sa-ti dezvolti perseverenta?
  Ai un scop bine definit sustinut de o dorinta fierbinte de a-l atinge.
  Fa-ti un plan cat de mic si urmeaza-l fara intrerupere. Ea se poate antrena prin a face sau a duce la final lucruri mici.
  Te rog sa nu lasi capul plecat la parerile descuranjante ale altor oamenii, rude sau cunoscuti. Inconjoara-te de oamenii care merg in aceeasi directie cu tine sau care au vise mari ca si tine care sunt oamenii cu atitudine de succes. 
  Practica in continuu si evalueaza rezultatele, pana la urma totul se poate dezvolta si la tine.
  7 Afirmatii Puternice de luat la „pachet”:
 • Oamenii de succes nu cauta scuze, nici macar atunci cand acestea ar fi justificabile. Indiferent de circumstante, ei scot ceea ce este mai bun din situatia respectiva si continua sa mearga mai departe. Asta inseamna sa perseverezi.
 • Am convingerea ca toate sunt spre bine meu suprem si ca in final iese bine pt mine. Niciodata nu poti renunta la drumul tau pentru lucruri marunte.
 • Esti curajos si depasesti sansele slabe, izbanda este o suma de mai multe decizii si alegeri.
 • Nu permite nimanui sa te intimideze sau sa te descurajeze cu privire la scopurile tale.
 • Lupta pentru a depasi toate handicapurile mele fizice, mentale sau sentimentale cat si obstacolele aparente.
 • Iti poti dezvolta abilitti si descoperii puterea, hotarare  si inspiratie din experienta tuturor care au luptat impotriva infrangerii si adversitatii.
 • Nu te lasa niciodata prada descurajarii sau disperarilor indiferent de obstacolele aparente cu care ai putea sa te confrunt.

Cu cat depasesti mai multe si treci peste mai multe situatii cu atat devii mai perseverent si mai puternic. 


Daca ti-a placut, te rog sa dai SHARE la acest articol astfel incat sa inspiram cat mai multi oameni !

Cu tot respectul,  Sebastian BALA L.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *