Sebastian BALA.ro

Decizia in a devenii milionar

Ai luat deja decizia în a deveni milionar ?

Salut, aici Sebastian! Astăzi ți-am pregătit un material despre deciziile și gândirea care te transformă într-un milionar.

Se spune că ”te costă la fel de mult să devii bogat, pe cât te costă să rămâi sărac” și totul începe doar cu o decizie sau, ma rog, cu o serie de decizii. Ce părere ai despre afirmația de mai sus?

Decizia de a deveni milionar este mai mult decât despre bani, este despre asumarea unei responsabilități față de ceilalți și cât față de tine. Că vei scoate tot ceea ce poți mai mult si mai bun din tine, din acțiunele tale. Drumul până la 1 milion este consituit dintr-o serie de decizii, care puse cap la cap te conduc către prosperitate.

Aproape la fel, sărăcia este o atitudine și o serie de alegeri, care te costă la fel de mult (mă refer ca și timp sau alegerii) sau, ma rog, poate mai mult datorita faptului că la final rezultatul va fi pe măsura efortului depus. Treaba e că oricum ar fi, decizia o iei în timp, iar timpul oricum va trece.

„Săracia este mai scumpă decât bogăția” probabil uni sunteți de acord, alti poate vă întrebați: cum adică? De ce spun asta? Păi ca să fii sarac trebuie să nu faci nimic, să rămâi la același nivel de cunoștinte, iar apoi primești rezultatul pe masură. Efortul vine după, când te vei stradui să plătești facturile, stresul, sănătatea și toate cele. Ca să fii bogat plătești prețul înainte și anume, îți asumi niște responsabilitati, te stresezi cu a plata unor facturi în plus. Sau cu angajații: te duci la niște cursuri, ai un contabil, ai de-a face cu clienți. La final te bucuri oarecum. Pentru orice în viață există un preț, acum depinde de noi când și cum îl plătim.

Am luat decizia ca să devin milionar și chiar mai mult. Am decis că nu sunt sortit săraciei. Alegerea durează un minut și e precedată de o serie de alte alegeri.

Pasul 1: Devin-o conștient de faptul că în fiecare zi ai cel puțin o idee care îți poate aduce 1 milion de euro, dolari, lei, etc. Care este acea idee, care odată conștientizată și pusă în practică îți poate aduce acea sumă?

Pasul 2: Foloște banii precum un milionar în devenire. Înainte de orice tranzacție, oricât de mică, alocă un minut în plus să faci o alegere bună. Te intrebi dacă această idee, tranzacție sau acțiune te va apropia sau te va departa în a deveni milionar.

Pasul 3: Tehnica milionarului – Pune-ți întrebarea „această tehnică folosită repetat sau la scară mare îmi va aduce 1 milion sau chiar mai mult?”

Pasul 4: Fiecare pas, fiecare ban, fiecare alegerea contează. Atunci când apare o situatie dificilă și ai tentația de a da înapoi, respiră adânc și fa un pas înainte.

Pasul 5: Fiecare competitie se caștigă la câteva secunde. Vizualizează până la ultimele secunde când treci pragul de un milion, vizualizează pană la ultimul ban care îți intră în cont. Bucură-te ca ai atins suma propusă, ai atins pragul, ai caștigat competiția în primul rând cu tine însuți

.

5 obiceiuri financiare care să te pună pe drumul către un milion:

  • „Nu există noroc sau ghinion când vine vorba de bani. Fii conștient de propria ta valoare. Crește inteționat valoarea serviciilor oferite.”
  • „Nu fi supărat pe bani sau pe lipsa lor. Numai tu esti responsabil să câștigi cât mai mult.”
  • „Nu alerga după bani, creează prima oara valoarea care să îi genereze.”
  • „Investește un procent din câștigurile tale pe termen lung. Recomand 20%.”
  • „Obiectivele tale financiare depind de ceea ce faci azi, nu mâine. Acționează precum un milionar în devenire.”

La cât mai bune decizii financiare!

Daca ti-a placut, te rog sa dai SHARE la acest articol astfel incat sa inspiram cat mai multi oameni. La cat mai multi bani. Sebastian BALA

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *