Sebastian BALA.ro

Cum sa-ti dezvolti perseverenta?

Hai salut. Aici din nou Sebastian cu un materiale scurt despre PERSEVERENTA.

Tu ce crezi, este important sa fi Perseverent? 

Oamenii de succes nu căuta scuze, nici măcar atunci când acestea ar fi justificabile si continua in ciuda obstacolelor de moment.

Indiferent de circumstante, ei scot ce este mai bun din situații și continuă să meargă mai departe. Asta înseamnă să perseverezi.

Am convingerea că toate sunt spre binele meu suprem și că în final iese bine pentru mine. Esti curajos și depășesti șansele slabe.

Te-ai gandit vreodata ca aceasta perseverenta atat de importanta succesului din orice domeniu, se poate forma? Uite mai jos cativa pasi prin care sa treci cand vrei sa devii perseverent.

Formarea perseverenței:
1. Un scop bine definit susținut de dorința arzătoare de a-l atinge.
2. Un plan definit, urmărit fără întrerupere.
3. O minte reticienta la orice influență negativă și descurajantă, inclusiv la sugestiile negative ale rudelor, prietenilor sau cunoștințelor.
4. O colaborare prietenească cu una sau mai multe personae, care mă vor ajuta să urmăresc atât planul cât și scopul.

5. Practica continuă și evaluare.

Uneori este greu, dificil si iti vine sa renunti dar tocmai acela este momentul in care cand mai faci un pas cuceresti blocajul si deschizi noi oportunitatii in viata ta.

Nu permite nimănui să te intimideze sau să mă descurajeze cu privire la scopurile mele.
Lupta pentru a depăși toate handicapurile tale fizice, mentale sau sentimentale cât și obstacolele aparente.
In cazul meu imi iau puterea, hotararea și inspirația din experiența tuturor care au luptat împotriva înfrângerii și adversității.

Nu mă las niciodată pradă descurajării sau disperarii, indiferent de obstacolele cu care aș putea să mă confrunt, ceea ce imi doresc si pentru tine.

Iti aduci aminte de un moment in care ai vrut sa renunti si ai mai facut totusi un pas care te-a dus mai departe prin care ai reusit ceea ce ti-ai propus?

Fiecare renuntare vine la pachet cu o dizlocare de energie, e chiar mai scumpa renuntarea decat succesul.

Sper ca tu sa nu renunti niciodata, dar niciodata la lucrurile importante pentru tine si la proiectele cu adevarat valoroase.

La cat mai multe reusite > Sebastian Bala

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *