Sebastian BALA.ro

Cum sa iti creezi o viziune mare

Cum să îți creezi o viziune mare

Salutare, aici Sebastian! Astăzi ți-am pregătit ceva interesant: 10 dimensiuni ale unei viziuni.

Mai întâi de toate vreau să te întreb, știai că visarea este o formă de planificare?

Diferența între vis și obiectiv este că visul are putere și magie pe când obiectivul e ceva pragmatic, specific și cu timp definit.

Cât de mare este visul tău? – doar de tine depinde.

Cât de departe crezi că vei ajunge? – doar de curajul tău depinde.

„Succesul apare pe măsura hotărârii tale de a reuși.” Sebastian Bala

  1. Propietate

Este visul meu cu adevărat? Fii sigur că nu trăiești după indicațiile altor persoane sau visul altora. Traiește-ți propiul vis.

  1. Claritate

Văd cu claritate visul meu? Am o imagine destul de bună a ceea ce vreau să realizez? Adună elemente vizuale, kinestezice sau auditive din visul tău. Creează ancore puternice care te trag și duc către visul tău. la imaginea aceea din viitorul tău luminous.

  1. Realitate

Depinzi de factori care sunt în controlul tău, pentru realizare visului? Pune-ți puterea și potențialul în valoare și folosește-le acolo unde îți stă în putere. După cum se spune în poker, nu juca contra ”Casei” căci șansele sunt diminuate.

  1. Pasiune

Visul tău te constrânge să-l urmezi? Urmează vise puternice care nu-ți dau ”pace”. Nu poți obține ceva măreț dacă nu ești suficient de motivat să-l realizezi.

  1. Direcție

Ai o strategie pentru realizare visulu? Pune-o în practică urmează-o, iar dacă nu funcționează alege alt plan și testează-l. Nu schimba visul, schimbă tactica de atingere a lui.

  1. Oamenii

Am inclus oamenii de care am nevoie pentru realizarea visului? Pentru ceva măreț include persone capabile. Pentru vise mari ai nevoie de minți de calitate. Adu-ți aminte de asta ori de câte ori îți proiectezi un vis: să iei oamenii potriviți cu tine.

  1. Preț

Ești dispus să plătești prețul pentru visul tău? Mereu există un preț, un preț pentru orice. Doar atunci când ești dispus să plătești prețul poți obține ceea ce ți-ai propus.

  1. Tenacitate

Te apropi de visul tău? Urmează cu tenacitate visul, pas cu pas, idee cu idee. O singură întrebare te poate călăuzi către împlinirea visului mai mult decât orice: Acțiunea pe care o faci în fiecare moment te apropie sau te depărtează mai mult de visul tău?

  1. Împlinire

Munca pentru visul tău îți aduce satisfacții? Alegeți un vis cu inima, care aduce beneficii atât ție cât și celor din jur. Alege un vis ecologic care te satisface și te împlinește.

  1. Semnificație

De visul tău, beneficiază și alții? Atunci când în urma visului tău beneficiază și alți oameni el tinde să fie susținut de către Univers. Visele mărețe au fost despre oamenii.


Daca ti-a placut, Te rog sa dai SHARE la acest articol astfel incat sa inspiram cat mai multi oameni!

La cat mai multe vise marete prin care sa-ti pui in valoare potentialul tau >  Sebastian BALA

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *