Sebastian BALA.ro

Cum să depășim un blocaj în 5 minute?

Cum să depășim un blocaj în 5 minute?

Salut, sunt Sebastian! Astăzi ți-am pregatit un material despre ce  putem face într-o situație de blocaj.

De cele mai multe ori blocajele apar datorită faptului că nu ne cunoaștem valorile sau că suntem prea copleșiti de o cantitate de informații sau de alegeri pe care le avem de făcut sau nu avem obiective pe termen lung.

Oricum ar fi și de oriunde ar apărea blocajul, avem nevoie de 5 minute să ne acordăm nouă pentru a depăși starea. Pentru asta îți propun o serie de 5 întrebări rapide care să te ajute să mergi mai departe:

  1. Ce este bine în aceasta situatie? Orice ar fi, ceva este bine în situația dată. Poate că ai de unde alege.
  2. Ce nu este perfect încă? Nu totul este perfect și sunt ok cu asta. Poate fi și mai rau.
  3. Ce aș putea sa fac, concret? Am mereu soluții prin care să acționez.
  4. Ce sunt dispus să fac pentru a obține ceea ce vreau? Acționez într-un fel sau altul oricare ar fi decizia mea, bună sau mai puțin bună.
  5. Cum aș putea să fac asta în cel mai plăcut și ușor mod posibil? Aleg calea și acționez. Nu trebuie să fie al naibii de greu.

*Supliment: La ce sunt gata să renunț pentru a merge mai departe?

3 Hint-uri.

“Experiența demonstrează că este mai bine să iei o decizie greșită sau parțial greșită, decât să eviti luarea deciziei. Teama de a încerca nou există doar până începi să faci acel ceva.”

„Folosește-ți corpul, nu doar mintea.  Ex: Poți pune o decizie în mâna dreapta și alta în mâna stanga și prin balansare îți dai seama care e mai importantă pentru tine.”

“Nici-o schimbare nu se întâmplă cu adevărat până când nu îți exerciți capacitatea de a pune în practică decizia făcută. Odată luată o decizie, mergi până la capăt.” 

Decide cu inima, cu capul și cu copul în direcția obiectivelor tale cele mai înalte.

Daca ti-a placut, te rog sa dai SHARE la acest articol astfel incat sa inspiram cat mai multi oameni! La cat mai multe alegeri bune > Sebastian BALA L.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *