fbpx

Cine sunt?

Salut, eu sunt Sebastian Bala, din Romania și de mai bine de 12 ani sunt Antreprenor, mare parte în domeniul IT, în Timișoara și în țară.

Am dezvoltat afacerii în mediul online si offline, precum vânzarea de produse și servicii, de la telefoane mobile, laptop-uri și echipamente iIT până la imobiliare și servicii de training sau consultanța pentru antreprenori.

Îmi plac sporturile, să le practic, nu-mi place sa mă uit la TV, la cum joacă alți, vreau să simt eu acțiunea. Sunt practician de meditație vipassana de peste 5 ani și asta îmi aduce echilbru în viață.

În prezent sunt Trainer în 3 domenii importante ale vieții noastre: Bani, Timp și Business.

Sunt fondator al comunitătii SMARTAgenda – Organizare completă într-o singură agendă.

De asemeni, sunt Fondator Maestru Banilor –  Tot ce trebuie să ști despre banii tăi, un training online în managementul banilor personali.

De peste 2 ani ma ocup de programe de training pentru antreprenori si freelanceri precum managementul timpului, managementul banilor personali si dezvoltarea afacerilor.

_

Misiune & Obiectiv

Misiunea mea este sa sustin dezvoltarea competentelor antreprenoriale si a afacerilor prin sisteme testate de training in vederea eficientizarii timpului investit si maximizarea profitului.

Obiectivul nostru este sa cream si sa servim peste 5000 de antreprenori cu programe de training si consultanta.

Imi doresc sa creez parteneriate valoroase cu orice antreprenor si cel mai probabil cu cei care avem valori comune precum:

  • Evolutia personala
  • Contributia sociala
  • Increderea & integritatea
  • Respect mutual
  • Prosperitate & Profitabilitate
_

Garantia mea
este cuvantul meu.

Promisiunea este ca obtinem o crestere de peste 20% pentru orice antreprenor sau afacere cu care lucram.

Aceasta pagina NU are ca scop principal vanzarea de produse sau servicii sau unde sa-mi public “Aroganta din diplome si carti” ci mai degraba un loc in care partenerii potriviti pot afla mai multe despre ceea ce facem si cum ii putem ajuta.

Citatul meu preferat este: „Aleg sa cred ca pot.” Sebastian Bala

Nu cred ca putem sari etapa din procesul nostru de invatare si evolutie insa le putem face mai usor, mai simplu de parcurs, asta ma defineste si sper sa ajung sa-ti inspir si tie asta!

Si tu poti! Vrei sa arati cu adevarat ce poti si treci la un nivel de excelenta? Iti stau la dispozitie !