Cine sunt?

Salut, eu sunt Sebastian Bala L., nascut in Romania si de mai bine de 12 ani sunt Antreprenor, mare parte in domeniul IT, in Timisoara si in tara. Am dezvoltat afacerii in online si offline, precum vanzarea de produse si servicii de la telefoane mobile, laptop-uri si echipamente it pana la imobiliare si servicii de training sau consultanta. Imi plac sporturile, sa le practic, nu-mi place sa ma uit la TV la cum joaca alti, vreau sa simt eu actiunea. Sunt practician de meditatie vipassana de peste 5 ani si asta imi aduce mult echilbru in viata. In prezent sunt Trainer in 3 domenii importante ale vietii noastre: Bani, Timp si Business. Sunt fondator al comunitatii SMARTAgenda – Organizare completa intr-o singura agenda. De asemeni, sunt Fondator Maestru Banilor – Training online in managementul banilor personali. De peste 2 ani ma ocup de programe de training pentru antreprenori si freelanceri precum managementul timpului, managementul banilor personali si dezvoltarea afacerilor.

_

Misiune & Obiectiv

Misiunea mea este sa sustin dezvoltarea competentelor antreprenoriale si a afacerilor prin sisteme testate de training in vederea eficientizarii timpului investit si maximizarea profitului.

Obiectivul nostru este sa cream si sa servim peste 5000 de antreprenori cu programe de training si consultanta.

Imi doresc sa creez parteneriate valoroase cu orice antreprenor si cel mai probabil cu cei care avem valori comune precum:

  • Evolutia personala
  • Contributia sociala
  • Increderea si integritatea
  • Respect mutual
  • Prosperitate si buna credinta
_

Garantia mea
este cuvantul meu.

Promisiunea este ca obtinem o crestere de peste 20% pentru orice antreprenor sau afacere cu care lucram.

Aceasta pagina NU are ca scop principal vanzarea de produse sau servicii sau unde sa-mi public “Aroganta din diplome si carti” ci mai degraba un loc in care partenerii potriviti pot afla mai multe despre ceea ce facem si cum ii putem ajuta.
Citatul meu preferat este “Daca tu crezi ca poti sau crezi ca nu poti in ambele cazuri ai dreptate.” spunea Henry Ford. Corolar meu la acest citat: “Aleg sa cred ca pot.” Sebastian Bala
Si tu poti!
Vrei sa arati cu adevarat ce poti si treci la un nivel de excelenta? Iti stau la dispozitie !