fbpx

Cine sunt?

”Salut, sunt Sebastian Bala.

În ultimii 15 ani mi-am asumat rolul de Antreprenor, în special în domeniul IT. Am promovat de la produse și servicii în mediul online și offline, de la telefoane mobile, laptop-uri și echipamente IT până la imobiliare, pachete de membru și consultanță pentru antreprenori.

În prezent activez ca și Trainer pe 2 direcții importante ale vieții tale: Performanță personala și Dezvoltarea afacerilor, astfel am decis să dezvolt o comunitate denumită Star 4 Business Academy, prin care susțin antreprenorii din Romania și din afară în evoluția lor accelerată.

Am pregătit o serie de program de training precum:

SMARTAgenda, Maestrul banilor, Ghidul valorilor personale, Peformanță în vînzări, Business Performance, Coaching4Business prn care suntem gata sa servim cererea clienților noștri in materie de educație si dezvoltare non-formală.

Îmi plac sporturile și activitățile dinamice pe care prefer să le practic în loc să urmăresc la televizor cum le practică unii.

Sunt adeptul mișcării sub orice formă, al acțiunii, al exprimării dinamice. De asemenea, practic de peste 8 ani meditația vipassana ceea ce îmi aduce  echilibru în viața personală.”

_

Misiunea noastră este să ajutăm antreprenorii să-și dezvolte abilitățile cu scopul de a avea claritate în luarea deciziilor importante, a obține performanță în afaceri și echilibrului în viața personală. Ne asumăm asta prin programe de training validate și consultanță omologată.”

Obiectivul meu este să servesc un număr de peste 5.000 de antreprenori anul. Mi-am propus să ating acest obiectiv prin colaborarea cu clienții și partenerii cu care să împărtășim valori comune precum:

  • Evolutia personala
  • Contributia sociala
  • Increderea & integritatea
  • Respect mutual
  • Prosperitate & Profitabilitate
_

Garanția mea
este cuvăntul meu.

Angamentul este să obținem EVOLUȚIA rapidă pentru orice antreprenor sau afacere cu care lucrăm.

Aceasta pagină NU are ca scop principal vănzarea de produse sau servicii ori unde să-mi public “Aroganța din diplome și cărți” ci mai degrabă un loc în care partenerii potriviți pot afla mai multe despre ceea ce facem și cum îi putem ajuta.

Citatul meu preferat este: „Alege să crezi și poți.” Sebastian Bala

”Cred cu tărie că procesul de învățare conduce la rezultate doar atunci când parcurgi pe rând toate etapele. Te pot ajuta să parcurgi aceste etape într-un mod mai ușor, mai simplu și mai eficient. Claritatea, simplitatea și eficiența sunt trăsături care mă definesc și dacă la mine lucrurile funcționează ai șanse mari să funcționeze și la tine!

Vrei să vezi căt de repede poți să crești? Iți stau la dispoziție !