fbpx

Cine sunt?

”Salut, sunt Sebastian Bala.

În ultimii 15 ani mi-am asumat rolul de Antreprenor, în special în domeniul IT. Am vândut produse și servicii în mediul online și offline, de la telefoane mobile, laptop-uri și echipamente IT până la imobiliare, training și consultanță pentru antreprenori.

În prezent activez ca și Trainer pe 3 direcții importante ale vieții tale: Bani, Dezvoltare și Afacere.

In prezent dezvolt o comunitate de antreprenori pe care ii sustin in evolutia lor accelerata motiv pentru care am pregatit o serie de traininguri precum:

SMARTAgenda, Maestrul banilor, Peformanta in vanzari, Start4Business, Coaching4Business.

Îmi plac sporturi si activitatile dinamice dar mai ales prefer să le practic în loc să urmăresc la televizor cum le practică alții.

Sunt adeptul mișcării sub orice formă, al acțiunii, al exprimării dinamice. De asemeni practic de peste 7 ani meditația vipassana ceea ce am constat că îmi aduce  echilibru în viața personală.”

_

Misiunea noastra este sa ajutam antreprenorii in dezvoltarea abilitatilor si a afacerilor cu scopul eficientizării resurselor investite. Ne asumam asta prin programe de training validate si consultanta omologata.”

Obiectivul meu este să servesc un număr de peste 5.000 de antreprenori. Mi-am propus să ating acest obiectiv prin colaborarea cu clienții și partenerii cu care să împărtășim valori comune precum:

  • Evolutia personala
  • Contributia sociala
  • Increderea & integritatea
  • Respect mutual
  • Prosperitate & Profitabilitate
_

Garantia mea
este cuvantul meu.

Promisiunea este sa obtinem EVOLUTIE rapida pentru orice antreprenor sau afacere cu care lucram.

Aceasta pagina NU are ca scop principal vanzarea de produse sau servicii ori unde sa-mi public “Aroganta din diplome si carti” ci mai degraba un loc in care partenerii potriviti pot afla mai multe despre ceea ce facem si cum ii putem ajuta.

Citatul meu preferat este: „Aleg sa cred ca pot.” Sebastian Bala

”Cred cu tărie că procesul de învățare conduce la rezultate doar atunci când parcurgi pe rând toate etapele. Te pot ajuta să parcurgi aceste etape într-un mod mai ușor, mai simplu și mai eficient. Claritatea, simplitatea și eficiența sunt trăsături care mă definesc. Și dacă la mine lucrurile funcționează ai șanse mari să funcționeze și la tine!

Vrei sa vezi cat de repede poti sa cresti? Iti stau la dispozitie !