Sebastian BALA.ro

Cine sunt?

Salut, sunt Sebastian Bala, Trainer & Antreprenor
In 2005 mi-am inceput acvitatea de antreprenor cu vanzarea de telefoane in Timisoara. Am promovat de la produse și servicii în mediul online și offline, de la telefoane mobile, laptop-uri și echipamente IT până la imobiliare, pachete de vacanta, la training si consultanță pentru antreprenori.
În prezent activez ca și trainer pe 2 direcții importante ale vieții tale: Performanță personală și Dezvoltarea afacerilor. Astfel am decis să dezvolt o comunitate denumită Start 4 Business Academy, prin care susțin antreprenorii din România și din afară în evoluția lor accelerată.
Am pregătit o serie de programe de training precum:
SMARTAgenda, Maestrul banilor, Ghidul valorilor personale, Peformanță în vânzări, Business Performance, Coaching4Business prin care suntem gata să servim cererea clienților noștri în materie de educație și dezvoltare non-formală.
Îmi plac sporturile, viața și activitățile dinamice pe care prefer să le practic în loc să le urmăresc la televizor practicate de alții.
Sunt adeptul mișcării sub orice formă, al acțiunii, al exprimării dinamice. De asemenea, practic de peste 8 ani meditația vipassana ceea ce îmi aduce echilibru în viața personală.

Misiunea mea

Misiunea mea este să ajut antreprenorii să-și dezvolte abilitățile cu scopul de a obține performanță în afaceri, claritate în luarea deciziilor importante și echilibrul între viața personală și profesională.

Îmi asum atât prin programe de training validate cât și prin consultanță omologată.

Scopul meu este să devin trainerul numărul 1 al antreprenorilor. Mi-am propus să ating asta prin colaborarea cu clienții și partenerii cu care împărtășesc valori comune precum:

Garanția mea este cuvântul meu.

Angajamentul este să obținem EVOLUȚIA rapidă pentru orice antreprenor sau afacere cu care lucrăm.

Această pagină NU are ca scop principal vânzarea de produse sau servicii ori unde să-mi public „Aroganța din diplome și cărți” ci mai degrabă un loc în care partenerii potriviți pot afla mai multe despre ceea ce facem și cum îi putem ajuta.

Citatul meu preferat este: „Alege să crezi și vei reuși.” – Sebastian Bala

Cred cu tărie că procesul de învățare conduce la rezultate doar atunci când parcurgi pe rând toate etapele. Te pot ajuta să parcurgi aceste etape într-un mod mai ușor, mai simplu și mai eficient. Claritatea, simplitatea și eficiența sunt trăsături care ne definesc serviciile. Dacă la alții lucrurile funcționează, ai șanse mari să funcționeze și la tine!

Vrei să vezi cât de repede poți să crești? Îți stăm la dispoziție!