Sebastian BALA.ro

16 Principii financiare

16 Principii financiare

Salut! Aici Sebastian și astăzi ți-am pregătit 16 principii financiare ale oamenilor prosperi.

Ce se află în spatele principiilor financiare:

”Descopăr principii care funcționează și le aplic. Învăț întotdeauna principii noi care funcționează cu ceea ce știu deja pentru a-mi îmbunătăți viața și lumea în care trăiesc. Pe măsură ce principiile mi se arată, le rețin bucuros, le folosesc și le împărtășesc cu alții. Principiile reprezintă fară îndoială cea mai rapidă modalitate prin care pot realiza ceea ce îmi doresc.” – Sebastian BALA

Principiul.75 „Milionarul știe să dea o parte din prea multul său sau are ca scop principal îmbogățirea pentru a dărui mai mult.”

Principiul.76 „Milionarul este recunoscător pentru toate resursele și oportunitățile care îi stau la dispozitie în a-și construi afacerile și averea.”

Principiul.77 „Milionarul doneaza o parte din caștigurile sale. Nu așteaptă să devină bogat pentru a face acest lucru, face asta înainte de a acumula toți banii propuși și după ce acumulează prosperitatea.”

Principiul.78 „Milionarul apreciază valoarea și importanța banilor.”

Principiul.79 „Milionarul își obține averea prin deciziile și alegerile pe care le ia minut cu minut, cu fiecare nouă ocazie.”

Principiul.80 „Valoarea Milionarului Iluminat nu se măsoară în cifrele din bancă, ci în numărul de oameni pe care i-a servit cu integritate.”

Principiul.81 „Prosperitatea este o stare de spirit care apare prin cultivarea generozității.”

Principiul.82 „Milionarul foloseste principiul pârghiei: a face din ce în ce mai mult cu din ce în ce mai puțin efort. Foloșeste inteligent Banii, Timpul, Informațiile sau Experiența altor oameni.”

Principiul.83 „Milionarul urmează o cale rapidă, însă cu integritate. Și asta prin faptul că își găsește un mentor financiar și se educă continuu.”

Principiul.84 „Milionarul iluminat se asociază cu oamenii care au o părere bună despre oamenii de succes, afaceri, bani și despre viață.”

Principiul.85 „Ceea ce știi te ajută să câștigi bani, ceea ce nu ști îți poate aduce o pierdere de bani.”

Principiul.86 „Valoarea ta și a serviciilor oferite crește în măsura în care intentionezi să crească.”

Principiul.87 „Milionarul acordă mai multă importanță managementului banilor și a utilizarii lor decat sumei în sine.”

Principiul.88 „Milionarul este dispus să faca ceea ce este greu sau neplăcut în pofida dorințelor de moment.”

Principiul.89 „Odată cu banii, obține și putere care presupune a păstra banii și a-i înmulți.”

Principiul.90 „Milionarul stabilește clar ce vrea înainte de orice achizitie sau investiție de bani/resurse.”

„Stăpânește banii și nu lasă ca bani să te stăpânească pe ține. Vrei mai mult, fă mai mult. Devenim din ce în ce mai buni și astfel obținem bogăția și prosperiratea.” Probabil că sună a niște texte frumoase însă în substratul lor există învățătura testată și validată de-a lungul timpului care conduce la adevăratele bogății.

Banii nu se obțin peste noapte. Averea care durează se obține în timp. Cei mai multi milionari au muncit înainte 5-10 ani poate chiar vreo 20 pentru a-și obține averea. Cu cât ești mai hotărât în a obține averea și cu cât ai obiective pe temen mai lung la care lucrezi zi de zi cu atât ești și devii mai bogat.

Sper că principiile noastre să te inspire și să iei decizii financiare mult mai bune


Daca ti-a placut, te rog sa dai SHARE la acest articol astfel incat sa inspiram cat mai multi oameni, La cat mai multi bani cu integritate. Sebastian BALA L.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *