Sebastian BALA.ro

15 Principii financiare

15 Principii financiare

Salut, aici Sebastian. Astazi ti-am pregatit 15 principii financiare ale oamenilor prosperi.

”Descopar principii care funcționează și le aplic. Învăț întotdeauna principii noi care funcționează cu ceea ce știu deja pentru a-mi îmbunătății viața și lumea în care trăiesc. Pe măsură ce principiile mi se arată, le rețin bucuros, le folosesc și le împărtășesc cu alții. Principiile reprezintă fără îndoială cea mai rapidă modalitate prin care pot realiza ceea ce îmi doresc.” 

Am 3 întrebări cheie pentru tine:

  1. Cum crezi că vei avea succes din punct de vedere financiar?
  2. Din ce îți vei câștiga „averea”?
  3. Care sunt calitățile sau avantajele tale care îți vor aduce 1 milion?

Principiul.60 „Milionarul gândește în termeni pozitivi și la scară mare atât pentru el cât și pentru clienții săi. Oamenii săraci gândesc la scară mică și obțin rezultate mici.”

 Principiul.61 „Milionarul se concentrează pe creearea de valoare și asupra oportunităților. Oamenii săraci se concentrează pe obstacole și pe a găsi vinovați.”

 Principiul.62 „Milionarul se concentrează pe adăugarea de valoare și pe valoarea lor. Oamenii săraci se concentrează pe siguranța financiară și pe venitul salarial.”

 Principiul.63 „Milionarul reușește să genereze un venit periodic, constant, ca sursă de venit pasiv. Reușește să creeze și recreeze noi surse de venit.”

 Principiul.64 „Milionarul știe că devine mai inteligent financiar cu cât rezolvă mai multe probleme financiare. Știe că este cu atât mai bogat cu cât este mai priceput în folosirea banilor.”

 Principiul.65 „Milionarul știe regulile banilor, se privește și vorbește că un învingător în jocul banilor.”

 Principiul.66 „Milionarul știe că uni oameni sunt bogați în bani, alți sunt bogați în oameni. Fiindcă vrea să devină cu adevărat bogat, el devine un om de valoare și construiește relații de valoare.”

 Principiul.67 „Milionarul este conștient că dezvoltarea persoanala și educația financiară îl fac cu adevărat bogat în cele din urmă și nu banii înșiși.”

 Principiul.68 „Milionarul știe că șansele să facă afaceri de milioane sunt cu atât mai mari cu cât eșuează în acțiuni în a obține rezultate de milioane.”

 Principiul.69 „Milionarul este conștient că atât sărăcia cât și bogăția sunt concepute în mintea noastră.”

 Principiul.70 „Milionarul știe că trecerea de la o afacere mică la o afacere mare presupune schimbarea valorilor, viziunii și a cercului de parteneri.”

 Principiul.71 „Milionarul este conștient de faptul că viitorul sau financiar depinde de ceea ce face astăzi și nu mâine.”

 Principiul.72 „Milionarul câștigă bani din afacerile sale și îi reinveste-te mai departe, oamenii săraci câștiga bani din salariile lor și îi cheltuiesc.”

 Principiul.73 „Milionarul dobândește succesul financiar prin faptul că se educa în domeniul financiar și nu lasă asta la voia întâmplărilor.”

 Principiul.74 „Milionarul știe să dea o parte din prea multul sau are că scop principal îmbogățirea pentru a dărui mai mult.”

 Trimite un email cu mesajul „VREAU EXERCIȚII BANI” și vei putea intra în posesia a 3 Exerciții fundamentale despre banii din viața ta. Exercițiile sunt despre „Covingeri legate de bani, Claritate în ceea ce faci pentru bani și Test Personalitate Financiară.”

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *