Sebastian BALA.ro

14 Principii financiare

14 Principii financiare ale oamenilor prosperi

Salut, aici Sebastian! Ți-am pregătit un material cu 14 principii financiare pe care consider că aplicate în timp îți vor transforma destinul financiar.

”Descopar principii care funcționează și le aplic. Învăț întotdeauna principii noi care funcționează cu ceea ce știu deja pentru a-mi îmbunătății viața și lumea în care trăiesc. Pe măsură ce principiile mi se arată, le rețin bucuros, le folosesc și le împărtășesc cu alții. Principiile reprezintă fără îndoială cea mai rapidă modalitate prin care pot realiza ceea ce îmi doresc.” 

De ce să folosesc principii și nu reguli sau proceduri? Au flexibilitatea mai mare, nu sunt așa ridige și au aplicabiltiate în contexte diferite.

Cum folosesc principiile Milionarului și știu că sunt valide? Îmi spune mintea, intuiția sau simțurile că ele sunt aplicabile pentru mine, altfel înseamnă că la mine nu funcționează, nu că ele nu există. Le folosesc atunci când este cazul și am de luat o decizie financiară, mă ghidez sau fac alegeri mult mai bune. Cu fiecare decizie luată, mai bună în vederea realizării a unui milion și chiar mai mult, îi dau putere acelui principiu.

Principiul.46 „Milionarul știe că este pregătit să obțină prosperitatea atunci când crede că o poate obține.”

Principiul.47 „Milionarul gândește că poate obține tot ceea ce își propune, însă prioritizeaza în funcție de rezultatele. Oamenii săraci aleg ori, una ori cealaltă și nu stabilesc ce este mai important.”

Principiul.48 „Milionarul admiră oamenii bogați și de succes. Săracilor nu le plac oamenii bogați și de succes.”

Principiul.49 „Milionarul se asociază cu oamenii pozitivi de succes. Săracii se asociază cu oameni ca și ei, fără succes sau cu o atitudine negativă.”

Principiul.50 „Milionarul își depășește problemele. Săracii evită problemele.”

Principiul.51 „Milionarul primește cu ușurință pentru că știe să fie generos la rândul lui. Săracii primesc cu dificultate căci s-ar putea să se simtă obligați să dea ceva înapoi.” 

Principiul.52 „Milionarul își gestionează bine banii și economisește un procent din cât câștiga. Oamenii săraci își cheltuie toți banii și consideră că nu merită să-i gestioneze fiindcă sunt prea puțini.” 

Principiul.53 „Milionarul își pune banii să muncească din greu pentru el. Oamenii săraci muncesc din greu pentru banii lor. Cu cât bani tăi muncesc mai mult cu atât mai puțin trebuie  că tu să muncești pentru bani.”

Principiul.54 „Milionarul trece la acțiune în pofida frici. Săracii lasă frica să-i oprească.”

Principiul. 55 „Milionarul știe că prosperitatea se poate atinge atunci când devine conștient de ea.”

Principiul.56 „Milionarul crede că el este responsabil pentru rezultatele lui. Oamenii săraci cred că viață li se întâmplă.”

Principiul.57 „Milionarul este conștient de faptul că efortul organizat al unui grup crează o putere mult mai mare  comparativ cu puterea acelor indivizi care acționează individual. Acționăm împreună, câștigăm împreună.”

Principiul.58 „Milionarul știe că prosperitatea înseamnă să ai mai multe soluții decât probleme. O persoană este prospera când își poate soluționa repede și bine problemele financiare sau de altă natură.”

Principiul.59 ”Milionarul este câștigător în jocul banilor, cunoaște bine regulile și principiile.”

 Principiile finaciare s-ar putea la unele persiane sa nu funcționeze?

Întradevăr la unele persoane poate nu funcționează, mai ales la cei care nu au dezvoltat partea de integritate sau de beneficiul altora. Nu funcționează în cazul escrocheriilor, a fraudelor sau, mă rog, a banilor proveniți din surse necurate.

Citește si restul articolelor pentru a afla toate cele 100 de principii financiare.

Daca ti-a placut, te rog  lasi un coment la acest articol!

La cati mai multi bani. Sebastian BALA.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *