Sebastian BALA.ro

13 Principii financiare

13 Principii financiare ale oamenilor prosperi.

Salut, aici Sebastian. Ti-am pregatit un material cu 13 principii financiare pe care consider ca aplicate in timp iti vor transforma destinul financiar.

”Descopar principii care funcționează și le aplic. Învăț întotdeauna principii noi care funcționează cu ceea ce știu deja pentru a-mi îmbunătății viața și lumea în care trăiesc. Pe măsură ce principiile mi se arată, le rețin bucuros, le folosesc și le împărtășesc cu alții. Principiile reprezintă fără îndoială cea mai rapidă modalitate prin care pot realiza ceea ce îmi doresc.” 

Principiul.33 „Milionarul iluminat știe să pună întrebări, știe cum să găsească valoarea în răspunsuri și în ceilalți.”

Principiul.34 „Milionarul adevărat știe că jocul banilor este un sport de echipe, un sport al minții și al psihicului și mai puțin o muncă fizică.”

Principiul.35 „Milionarul joacă după reguli clare, își asumă riscuri inteligente și devine din ce în ce mai bun.”

Principiul.36 „Milionarul știe că atunci când colaborează cu oamenii competenți obține performanță mai repede decât orice altceva.”

Principiul.37 „Milionarului îi place și livrează performanță, oamenilor normali le place normanlitatea/mediocritatea.”

Principiul.38 „Milionarul foloseste banii altor oameni și banii băncii pentru a investi, oamenii săraci folosesc credite pentru a face cumpărături.”

Principiul.39 „Milionarul câștigă bani din afacerea lui și îi reinvestește mai departe, oamenii săraci câștigă bani din sălariile lor și îi cheltuiesc.”

Principiul.40 „Motivațiile milionarului de a câștiga bani sunt mai presus de el însuși și anume să servească interesului clienților, dovedind în același timp generozitate și cumpătare.”

Principiul.41 „Milionarul multiplică resursele, oameni săraci cheltuie resursele.”

Principiul.42 „Milionarul are vise mari și înălțătoare, oamenii săraci au vise mici și renunță la ele repede.”

Principiul.43 „Milionarul diferențiază banii de iubire. Oamenii săraci cred ca pot obține ori bani, ori iubire.”

Principiul.44 „Milionarul știe că poate să facă afaceri bune doar cu parteneri buni, care au principii etice in business.”

Principiul.45 „Milionarul știe că se poate îmbogăți prin multe metode, însă cea mai bună este cea care se potrivește cu valorile sale principale.”

Atunci când îți selectezi parteneri cu principi etice in business ca și tine, îți asiguri în mod indirect și ție un business etic.

„Nu poți face afaceri bune cu parteneri proști.”

Te invit să citești si restul articolelor pentru a afla restul de 87 de principii financiare.


Daca ti-a placut, Te rog sa dai SHARE la acest articol astfel incat sa inspiram cat mai multi oameni, La cat mai multi bani. Sebastian BALA L.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *