Sebastian BALA.ro

12 Principii financiare

12 Principii financiare ale oamenilor prosperi

Salut, aici Sebastian! Ți-am pregătit un material cu 12 Principii financiare pe care consider că aplicate în timp îți vor transforma destinul financiar.

”Descopăr principii care funcționează și le aplic. Învăț întotdeauna principii noi care funcționează cu ceea ce știu deja pentru a-mi îmbunătății viața și lumea în care trăiesc. Pe măsură ce principiile mi se arată, le rețin bucuros, le folosesc și le împărtășesc cu alții. Principiile reprezintă fără îndoială cea mai rapidă modalitate prin care pot realiza ceea ce îmi doresc.” 

Aceasta este definiția mea pentru Principii. Îți place, te ajuta să ai mai multă claritate? 

Principiul.22 „Milionarii înțeleg puterea relațiilor și fac networking de calitate.”

Principiul.23 „Milionarii reușesc să economisească o sumă de bani care să-i ofere confort psihic.”

Principiul.24 „Diferența între un Milionar cu integritate și un milionar oarecare este dată de scopul acțiunilor sale, cât și de dimensiunea rețelei de oameni pe are o servește.”

Principiul.25 „Diferența între un Milionar și un om sărac este data de cantitatea și calitatea cuvintelor sale în domeniul financiar.”

Principiul.26 „Milionarul este conștient de faptul că emoțiile sale sunt independente de bani. Fie controlați dvs banii, fie vă controlează ei pe dvs.”

Principiul.27 „Milionarul cunoaște direcția de îmbogățire în raport cu prioritățile în care se încasează banii.”

Principiul.28 „Milionarul creează echipe și relații valoroase.”

Principiul.29 „Milionarul găsește ideea de 1 milion și o multiplică.”

Principiul.30 „Milionarul respectă și își protejează banii.”

Principiul.31 „Cu cât știi să rezolvi mai multe probleme financiare, cu atât ești mai inteligent financiar. Cu cât ești mai priceput în folosirea banilor, cu atât ești mai bogat.”

Principiul.32 „Milionarul știe să folosească inteligența financiară: are strategii și planuri, setează bugetul anual, dobândește și foloseste sisteme pentru a prevede viitorul financiar.”

Principiul.33 „Milionarul știe să pună întrebări, știe care este întrebrea de 1 milion.”

Pentru bogăție cât și pentru săracie ai nevoie de același timp. Personal consider că sărăcia este mai scumpa ca bogatia și cand spun asta este ca și cum ai un lingou de aur care pe zi ce trece scade tot mai mult din valoare, prin faptul că timpul îi mai reduce din greutate/valoare.

Când înțelegem și aplicăm principiile prosperității sau ale managementului banilor personali (sau oricum ai vrea să le numești) nu înseamnă ca devii dintr-o data bogat, ci doar că îți formezi un ghid personal în a lua decizii și a face alegeri mult mai bune în privința banilor tăi. Nu promitem că te facem milionar cu aceste principii, ci doar îți punem la dispozitie niște principii testate si validate în timp care să te ajute să ajungi la o mai buna întelegere a banilor din viața ta.

Citește și restul articolelor pentru a descoperii peste 100 principii financiare.


Daca ti-a placut, te rog sa dai SHARE la acest articol astfel incat sa inspiram cat mai multi oameni. La cati mai multi bani facuti cu integritate > Sebastian BALA

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *