Sebastian BALA.ro

11 Principii financiare

11 Principii financiare ale oamenilor prosperi.

Salut, aici Sebastian! Ți-am pregătit un material cu 11 Principii financiare ale oamenilor proesperi, pe care consider că aplicate în timp, îți vor transforma destinul financiar.

”Descopăr principii care funcționează și le aplic. Învăț întotdeauna principii noi care funcționează cu ceea ce știu deja pentru a-mi îmbunătății viața și lumea în care trăiesc. Pe măsură ce principiile mi se arată, le rețin bucuros, le folosesc și le împărtășesc cu alții. Principiile reprezintă fără îndoială cea mai rapidă modalitate prin care pot realiza ceea ce îmi doresc.” 

 Principiul.11 „Cuvintele tale au puterea de a curăța mintea de ideile greșite și să pună la loc gândirea prosperitații.”

Principiul.12 „Dacă banii nu sunt in mintea ta, ei nu vor ajunge nici în mâna ta.”

Principiul.13 „Dacă te stăpânești pe tine poți stăpâni și banii.”

Principiul.14 „Pentru a fi bogat și prosper fă afaceri în serviciul clienților mai mult decât pentru propiul interes.”

Principiul.15 „Mentalitatea te poate face sărac, nu datoriile. Folosește-te de datoriile bune și scapă de cele proaste.”

Principiul.16 În viață și în afaceri acționează pentru a creea mai întâi valoare pentru ceilalți. Oamenii săraci acționează pentru a nu pierde și pentru a nu deveni săraci.” 

Principiul.17 „Spune NU ori de cate ori iți sunt încălcate prioritățile, valorile sau principiile.”

Principiul.18 „Fii pesimist pe termen scurt și optimist pe termen lung.”

Principiul.19 „Promovează-te pe tine și afacerile tale. Oamenii săraci promovează modestia și mediocritatea.”

Principiul.20 „Muncește mai putin, mai valoros și câștigă mai mulți bani.”

Principiul.21 „Asumă-ți riscuri mari, însă calculate și acceptă să fii plătit ultimul pe baza comisionul generat.”

Toate principiile sunt 100% aplicabile și le-am dobândit pe măsura aplicării și studierii a peste 5 ani din secretele oamenilor bogați, al afacerilor și succesului în viață.

Cu toate acestea, se poate ca unele principii să fie înțelese greșit sau să nu fie aplicabile 100%, în funcție de tipul de personalitate financiară sau de natura afacerii tale.

Daca ti-a placut, te rog sa dai SHARE la acest articol astfel incat sa inspiram cat mai multi oameni. La cat mai multi bani.  Sebastian BALA L.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *