Sebastian BALA.ro

10 legi Universale pentru tine

10 legi Universale pentru tine (20)

Legea Concentrarii: „Orice lucru asupra caruia ma concentrez cu insistenta se dezvolta.”

Legea Substitutiei: „Pot inlocui orice gand negativ sau infricosator care ma deranjeaza in mod deliberat, cu unul optimist/pozitiv.”

Legea Reversibilitatii:Asa cum sentimenetele genereaza actiunii si actiunele genereaza sentimente.”

Legea Perspectivei temporare: „O viziune pe termen lung este una buna. Aceasta lege spune ca oamenii care au succes pe termen lung sunt
de regula cei care il ating in jurul varstei de 40 de ani si il mentin perioade lungi de timp.”

Legea Cresterii: ” Fiecare organism creste in felul lui. Fiecare om invata in felul lui. Nivelul maestriei se atinge dupa un numar de 10.000 ore.
Obiceiul este mai important decat obiectivul. Entuziasmul ajuta sa pornesti, obiceiul conduce mai departe. Scopurile sunt obiective de devenire.

Legea Reciprocitatii: „Cand cineva iti da ceva de valoare unica perceptibila reactionezi cu dorinta de a-I da ceva in schimb.”

Legea Insuficientei: „Cand cineva percepe ca ceva ce si-ar putea dori este disponibil in cantitate limitata, va crede ca valoarea acelui lucru este mai mare decat daca s-ar gasi din abundenta.”

Legea Conformismului: Avem tendinta de a accepta propunerile, produsele si ideile pe care majoritatea oamenilor sau majoritatea grupului le considera la randul lor acceptabile.”  Foloseste un numar de minim 6 testimoniale pentru credibilizare rapida.

Legea Contrastului (Perceptie): „Doua obiecte par mai diferite daca sunt plasate unul langa celalalt.”


Daca ti-a placut, Te rog sa dai SHARE la acest articol astfel incat sa inspiram cat mai multi oameni ! La cat mai multi rezultare. > Sebastian BALA 

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *